PSV - BATE Borisov. Olandezii sunt pregătiți să revină în grupele UCL.

Philips Stadion va găzdui în această seară returul partidei dintre PSV și BATE Borisov din play-off-ul UCL, fiind un meci extrem de important cu o miză uriașă: calificarea în grupe. Atât olandezii cât și bielorușii sunt pregătiți să dea totul pentru a-și îndeplini obiectivul, spectacolul ne având cum să lipsească dintr-o astfel de confruntare. Cele două se vor înfrunta de la ora 22:00, partida fiind disponibilă pe Telekom Sport.

PSV revine pe propria arenă pentru a încerca să realizeze un nou rezultat favorabil care să o conducă spre grupele UCL.Formația condusă de la margine de Marc Van Bommel are o perioadă destul de lungă de când nu a mai ajuns în grupele acestei competiții și speră că jocul din această seară să nu le dea planurile peste cap. Jocul din Belarus le-a creat destule problemele olandezilor care vor trebui să abordeze diferit jocul de pe Philips Stadion pentru a nu întâmpina aceleași probleme ca în jocul tur. Luciditatea și concentrarea au lipsit cu desăvârșire la finalizare, astfel că se vor mulțumi doar cu un 3-2 obținut în Belarus, deși ocaziile au existat în cea mai mare măsură la poarta lui BATE. În campionat situația este una foarte bună pentru PSV care a reușit recent să mai adune încă 3 puncte pe terenul celor de la Zwolle, scor 1-2.

Bate Borisov se deplasează pe Philips Stadion pentru a realiza minunea: accederea în grupele UCL. Formația bielorusă are speranțe în continuare la calificare deoarecele golurile din tur nu au cum să nu îți ofere o fărămână de încredere mai ales că dacă vor juca ca o echipă, iar fotbaliștii lui BATE vor avea mai multă determinare și concentrare, greșelile din tur cu siguranță nu vor mai exista. Parcursul lui Bate Borisov a fost excelent până în acest moment, demonstrând încă de la început că își dorește să revină din nou în grupele UCL. Prima echipă care a fost eliminată de către bieloruși a fost formația finlandeză, HJK Helsinki, în fața căreia nu prea a întâmpinat probleme deoarece experiența și-a spus cuvântul. A urmat dubla cu Qarabag, formația azeră care anul trecut a fost prezentă în grupele UCL, știind să abordeze asemenea partide, dar de această dată și-a spus cuvântul lotul net superior valoric al lui BATE. De această dată, armele au fost întoarse împotriva sa, având în față un adversar complet diferit.

Cele două formații promit spectacol și în Olanda unde BATE Borisov vine să dea gol pentru a spera cu ochii deschiși la calificare, scorul la general fiind 3-2 deci șansele de a fi întors sunt destul de mari. PSV este nevoită să fie mult mai atentă la finalizare și să reușească să înscrie de cel puțin 2 ori. De aceea, voi miza pe un fotbal deschis cu multe ocazii și implicit multe goluri, cel puțin 3 pe tabelă.

Pronosticuri Sepsi - FC Voluntari