PSG - Steaua Roșie. Francezii pot bifa primul succes din acest sezon de UCL

Cel de-al doilea meci ce se va disputa începând cu ora 19:55 din grupele UCL este cel dintre Paris Saint Germain și Steaua Roșie Belgrad. Parc de Princes va fi gazda acestei partide care va alinia la centru campioana Franței și revelația acestui sezon de Liga Campionilor, francezii promițând spectacol în fața propriilor fani.
psg

PSG traversează o perioadă extraordinară din toate punctele de vedere, iar formația lui Thomas Tuchel își face planuri pentru cucerirea unor trofee importante în acest sezon, dacă lucrurile vor continua în aceeași manieră sau chiar vor evolua din ce în ce mai mult. La acest moment situația se prezintă foarte bine pentru PSG care este lider detașat în Ligue 1, având 8 victorii din tot atâtea posibile, 24 de puncte acumulate și un avans de cca 8 față de ocupanta poziției a doua, astfel că lucrurile din campionat sunt deja clare pentru restul sezonului. Toată febra fotbalului pe care vor să îl conducă cei din Paris se mută în UCL unde competiția este mult mai aprinsă. În primul meci nu au reușit să obțină nici măcar un punct pe Anfield unde Liverpool a reușit să se impună cu scorul de 3-2 în ultimul minut după ce parizienii au reușit să întoarcă rezultatul de la 2-0 însă nu a fost suficient pentru ca aceștia să plece neînvinși din Anglia.

PSG echipa probabila: Areola; Meunier, Thiago Silva, Marquinhos, Juan Bernat; Verratti, Rabiot; Mbappe, Neymar, Di Maria; Cavani

Steaua Roșie încă trăiește șocul calificării în grupele UCL, dar ascensiunea acesteia continuă în Liga Stelelor după ce a reușit să debuteze cu dreptul în primul joc. Sârbii conduși de pe bancă de Milojevic au reușit o calificare extraordinară în grupele UCL, iar aceștia speră să aibă prestații cât mai bune pentru a încerca pe cât posibil să prindă locul 3 pentru primăvara europeană din UEL deși cu echipe ca Napoli,PSG sau Liverpool va fi extrem de dificil însă ce a realizat până acum este de domeniul imposibilului. În campionat situația se aseamănă cu cea de la Paris, Steaua Roșie fiind lider detașat în Serbia cu 28 de puncte, la 7 distanță față de ocupanta locului 2, înregistrând 9 victorii și un singur egal în cele 10 jocuri disputate până în acest moment, semi-eșecul venind pe terenul rivalei Partizan. Debutul în UCL a fost de senzație pentru Steaua Roșie care a reușit să scoată un 0-0 în fața napoletanilor, astfel că vor avea un moral foarte bun pentru deplasarea de la Paris.

Steaua Rosie echipa probabila: Borjan; Stojkovic, Savic, Degenek, Rodic; Jovicic, Krsticic; Jonathan Cafu, Causic, Marin; Boakye

Parizienii nu ar trebui să aibă nicio problemă în fața acestei formații de mâna a treia din fotbalul european privind la diferența colosală de valoare. Casele de pariuri oferă o cotă uriașă formației din Serbia care este privită ca victimă sigur la Paris și totuși cred că liderul din Franța nu își va strica șirul victoriilor tocmai în fața celor de la Steaua Roșie. De aceea, voi miza pe un rezultat favorabil francezilor la un scor de cel puțin 3 goluri.

Pont pariuri FC Barcelona - Sevilla