Partizan vs. HB Torshavn – Liga Campionilor – Analiza si pronostic – Sydu


Partizan vs. HB Torshavn – Liga Campionilor – Analiza si pronostic – Sydu

Partizan-HB-Torshavn

Va fi pusa doar problema marimii handicapului?

Turul 2 preliminar al Ligii Campionilor va incepe astazi prin 12 partide. De la ora 21:45 Partizan Stadium, arena pe care fanii fac cel unul dintre cele mai frumoase spectacole din lume va gazdui confruntarea dintre Partizan Belgrad si HB Torshavn.

Partizan Belgrad este vice-campioana Serbiei, din acea liga mergand in Champions League in mod normal numai ocupanta primei pozitii. Datorita unor probleme cu banii Steaua Rosie Belgrad, cea care a castigat campionatul a fost exclusa din acest sezon de Liga Campionilor si astfel gazdele de astazi se afla in aceasta competitie gratie unui noroc imens. In aceasta vara „alb-negrii” au disputat 6 meciuri de pregatire castigand 3 din ele, singura infrangere venind impotriva Petrolului. Aceasta perioada de transferuri a fost extrem de bogata pentru cei de la Partizan, 12 jucatori venind dintre care 10 gratie sfarsitului de imprumut in timp ce de echipa s-au despartit 5 jucatori. Tinand cont de timpul acordat pregatirii tindem sa credem ca jucatorii s-au acomodat si cel mai important: nu au probleme cu pregatirea fizica. Niciun elev de-al lui Marco Nikolic nu este indisponibil.

Echipa probabila Partizan Belgrad (3-5-2) : Zivkovic –  Pauljevic, Petrovic, Ostojic – Trajkovic, Gulan, Markovic, Ninkovic, Luka – Ilic, Lazovic.
{adinserter reclama2}
HB Torshavn este una dintre putinele echipe care au disputat turul 1 preliminar al Ligii Campionilor, de acolo calificandu-se in dauna celor de la Lincoln Red Imps pe care i-au invins cu scorul general de 6-3. Oaspetii de astazi sunt actualii campioni ai uneia dintre cele mai slabe ligi din lume, cea a Insulelor Feroe. Baietii pregatiti de Heoin Askham sunt obisnuiti sa joace pe terenuri sintetice, asa cum sunt majoritatea din tara lor. Cea mai buna performanta a celor de la Torshavn a fost si inca este calificarea in turul al 2-lea preliminar al Ligii Campionilor, performanta care este greu de crezut ca va fi batuta in acest an. Toti jucatorii oaspetilor sunt disponibili pentru acest joc. Dupa rezultatul de 5-2 obtinut in ultima partida disputata, este foarte probabil ca antrenorul sa nu faca vreo modificare in primul 11.

Echipa probabila HB Torshavn (4-3-3) : Gestsson – Joensen, Davidsen, Holm, Santos – Vatnsdal, Jensen, Benjaminsen – Hanssen, Edmundsson, Mouritsen.

Cele doua echipe nu s-au mai intalnit niciodata in istorie. Experienta jocurilor de afara este clar de partea sarbilor care an de an joaca in competitii europene. Fiind un meci de Champions League si totodata prima reintalnire cu fanii dupa perioada de vacanta este clar ca suporterii celor de la Partizan vor face din nou spectacol si isi vor impinge favoritii de la spate. Ne asteptam ca gazdele sa castige fara probleme acest joc, diferenta de minim doua goluri urmand sa fie ceva obligatoriu. Cel mai probabil oaspetii nu vor marca in aceasta partida.

Pronostic principal Partizan vs. HB Torshavn : NU marcheaza ambele echipe, la o cota de 1.62 la Paddy Power.

Pont suplimentar Partizan vs. HB Torshavn : Partizan -2, la o cota de 1.91 la Paddy Power.

Ponturi iulie : 5W – 3L – 1V

scris de Sydu.