Pariuri speciale - Vlad anticipeaza o dominatie a posesiei pentru Manchester City


Vrea sa transeze Manchester City partida inca din tur? 

Sursa foto: www.espnfc.com

Se vede primavara, iar meciurile din cupele europene se reintorc spre deliciul nostru. Astazi debutam cu doua partide din Champions League. Daca partida de pe fostul „Delle Alpi” este una echilibrata si deschisa oricarui rezultat, gruparea din Manchester merge in Elvetia pentru a rezolva calificarea si pentru a-si exercita dominanta impotriva celor de la FC Basel.

FC BaselFC Basel vs Manchester CityManchester City

  • In aceasta partida vom vedea o rejucare pentru celebrul duel „David vs Goliath”, insa uriasul va avea cel mai probabil castig de cauza in Elvetia. Pep Guardiola insusi a declarat ca visul sau este sa termine un meci cu posesie de 100%, iar faptul ca FC Basel va juca cel mai probabil cu 5 oameni in aparare ne solidifica increderea in acest pariu. FC Basel va trage spre un 0-0 insa le va fi foarte greu sa-i tina in sah pe Sergio Aguero si pe ceilalti oameni de atac ai Cetatenilor.
  • Cifrele celor de la Manchester City in acest sezon de Premier League sunt de-a dreptul impresionante. Cand ne rezumam la posesie, aceste cifre relateaza cat de intens isi domina acestia adversarii. In ultimele partide, acestia au inregistrat posesie de peste 70%, iar in unele meciuri, pe care le-au condus cap-coada (deplasarea de la Newcastle), au inregistrat chiar si posesie peste 80%.

Pronostic: Manchester City over 67.5% posesie in meci @ 1.90 la Netbet 

Miza: 7/10 unitati

 

Statistica: 13W – 0V – 7L
Profit: +14,62 unitati
Procentaj reusita: 65%
Media cotelor castigate: 1.752
Media cotelor pierdute: 1.842