PAOK Salonic - Spartak Moscova. Misiune dificilă pentru Lucescu Jr.

Turul 3 din preliminariile UEFA Champions League continuă și în această zi de miercuri cu o serie de partide extrem de interesante care vor alinia la centru formații de top din Europa. Una dintre aceste partide este cea dintre PAOK și Spartak Moscova, duel programat de la ora 20:00 pe Toumba Stadium. Partida se anunță destul de echilibraă dacă privim la loturile ambelor echipe, iar cu siguranță golurile nu vor lipsi în această manșă tur.
paok Spartak Moscova - Akhmat Grozny

PAOK Salonic, gazda acestei manșe tur, pornește la casele de pariuri cu prima șansă la câștigarea jocului, dar nu și la calificare. Antrenorul român, Răzvan Lucescu, deși se preconiza că va avea viață la debutul în UCL deoarece campionatul în Grecia nu a început încă, duelul contra echipei elvețiene din turul precedent a demonstrat cu totul altceva despre echipa fostului selecționer. Jocurile amicale nu au fost atât de relevante pentru Lucescu JR, dar care a avut încredere în băieții săi că vor conștientiza importanța partidelor din UCL și vor acționa în consecință. Lucrurile s-au derulat favorabil pentru greci care au reușit să învingă trupa elvețiană de două ori, 2-1 în Grecia și 0-3 în Elveția. Jocul prestat de PAOK s-a ridicat la nivelul competiției și astfel anunță că va fi o nucă extrem de tare în vederea partidelor cu rușii, deși aceștia se prezintă mult mai experimentați.

Spartak Moscova, oaspetele acestei partide, se deplasează până la Salonic pentru a disputa primul joc din stagiunea europeană din acest nou sezon competițional. Rușii antrenați de la margine de italianul Carrera trebuie să se mulțumească doar cu locul 3 obținut în sezonul trecut în campionat, obținând astfel biletele pentru acest tur 3 de calificare. Moscoviții în ultimii ani au participat în grupele UCL, dar de această dată lucrurile se complică puțin deoarece pe lângă acest tur de calificare, vor mai avea încă unul în play-off dacă situația din această fază eliminatorie va sta pozitiv pentru aceștia. Debutul în campionat a fost relativ bun pentru Spartak care a reușit să câștige primul joc contra nou-promovatei Orenburg, scor 1-0, în timp ce în cea de a doua etapă lucrurile s-au complicat, remizând cu un scor alb, 0-0 pe terenul celor de la Lokomotiv Moscova.

Se anunță un duel extrem de interesant la Salonic prin prisma loturilor celor două echipe care vor alinia la centru jucători care merită să participe pe deplin în grupele UCL. Am dubii cu privire la jocul moscoviților care încă nu se află la o capacitate prea mare, în timp ce grecii vin după euforia partidei cu Basel, iar moralul acestora este cu siguranță foarte mare. Cred că echipa lui Lucescu Jr va reuși să se impună în acest prim meci, dar cu siguranță o va face la maxim un gol diferență, totuși Spartak deține un compartiment defensiv extrem de bine așezat și solid.

Pronosticuri Astra - Gaz Metan Mediaș