MOL Vidi - Malmo. Nordicii nu au voie să comită niciun pas greșit.

Returul celei de a treia faze eliminatorii din preliminariile UEFA Champions League debutează în această zi de marți cu o serie de partide extrem de interesante care vor alinia la centru formații de top din Europa. Una dintre aceste partide este cea dintre MOL Vidi și Malmo, duel programat de la ora 21:00 pe Pancho Arena. Maghiarii au izbutit excelent în Suedia și speră cu ochii deschiși la o calificare neașteptată în play-off.
videoton

MOL Vidi sau Videoton pentru cunoscătorii acestui brand, pornește conform caselor de pariuri cu a doua șansă la calificare deoarece la o scurtă analiză fotbalistică se pot remarca cel puțin două lucruri în defavoarea maghiarilor: experiența și valoarea. Dacă în prima manșă s-au chinuit cu cei de la Dudelange, reușind în cele din urmă să îi elimine grazie lipsei de maturitate arătate de luxemburghezi, în turul doi lucrurile au fost extrem de complicate. Ludogorets era favorită certă la calificare, dar maghiarii au izbutit supriza, lăsând echipa lui Keseru în afara competiției, și astfel încep să creadă și mai mult în șansa care le-a fost oferită. Deplasarea de la Malmo s-a zis că va fi mult mai dificilă decât în Bulgaria, dar lucrurile s-au prezentat cu totul altfel decât se aștepta, și iată cu o așezare excelentă din punct de vedere tactic oferă o încredere imensă că se poate obține calificarea în următoarea fază eliminatorie, mai ales că jocul crește din ce în mai mult în bine.

Malmo, oaspetele acestei partide, primește din partea caselor de pariuri prima șansă la victorie și la calificare datorită lotului mult mai experimentat, însă lucrurile vor fi destul de complicate în fapt. Formația condusă de pe bancă de germanul Rosler are o serie impresionantă de 7 jocuri fără înfrângere în campionat care cu siguranță va conta destul de mult în vederea partidei din această seară. Malmo a reușit calificarea în turul trei preliminar în fața celor de la CFR Cluj grazie victoriei din României și a egalului scos pe teren propriu. Jocul prestat de suedezi a fost extrem de consistent la mijlocul terenului care însă nu a mai funcționat la capacitate maximă în turul acestei manșe. Suedezii au scos doar un egal pe teren propriu, scor 1-1, și sunt nevoiți să facă o partidă de două ori mai bună ca în tur, fiind obligată să marcheze cel puțin o dată.

Duelul din această seară nu mai este așa de dezechilibrat ca cel din tur conform caselor de pariuri care sunt de părere că Malmo nu are cum să rateze victoria, dar cu siguranță lucrurile nu sunt chiar atât de simple dacă privim la jocul prestat de maghiari în urmă cu ceva timp. Am încredere totuși în forța nordică care va reuși în cele din urmă să se impună în Ungaria, și implicit să se califice mai departe, fiind o formație mult mai experimentată.

Pronosticuri West Ham - Chelsea