MOL Vidi - Ludogorets. Misiune dificilă pentru maghiari.

Ultima zi ce oferă partidele retur din turul 2 preliminar din UEFA Champions League va fi una extrem de interesantă datorită echipelor ce se vor confrunta fiind formații care an de an au surprins plăcut în competitiile europene. Unul dintre aceste jocuri este cel dintre MOL Vidi și Ludogorets, duel programat de la ora 21:00 în Ungaria. Bulgarii nu au reușit să își adjudece victoria în manșa tur, remizând inexplicabil cu un 0-0 pe tabelă, astfel că sunt nevoiți să practice un joc perfect pentru a reuși calificarea.

MOL Vidi sau Videoton pentru cunoscătorii acestui brand, pornește conform caselor de pariuri cu a doua șansă la calificare deoarece la o scurtă analiză fotbalistică se pot remarca cel puțin trei lucruri în defavoarea maghiarilor: experiența,valoarea și rezultatul din tur. Clubul din Ungaria a reușit să câștige sezonul trecut campionatul și astfel a primit biletul spre aceste tururi de calificare. Jocul prestat în dubla manșă contra luxemburghezilor de la Dudelange nu i-a impresionat prea tare pe proprii suporteri care au suferit destul de mult în aceste partide. Iată cum în această fază de calificare lucrurile se prezintă în aceeași manieră, dar spre bucuria maghiarilor, mai mult noroc de partea lor care reușesc un 0-0 pe terenul campioanei Bulgariei. Jocul a fost destul de defensive pe alocuri, încercând în unele situații să plece spre poarta bulgarilor, dar fără prea mult succes. MOL Vidi are nevoie de un nou suflu în această partidă pentru a mai spera la calificare deoarece o prestație în oglindă o lasă afară din UCL.

Ludorogets, oaspetele acestei partide,este cotată cu prima șansă la calificare, dar și la câștigarea meciului din această seară. Bulgarii dețin o experiență extrem de importantă în abordarea unor asemenea partide. An de an, echipa lui Cosmin Moți a reușit să participe cât se poate de aproape de masa bogaților, iar de cele mai multe ori s-a lipit de succese. Dacă anul trecut pierdea această calificare din UCL, anul acesta este hotărâtă să nu o mai facă și astfel să ajungă iar în grupele UCL, lucru pe care finanțatorul celor de la Ludogorets îți pune mari speranțe mai ales după investițiile pe care le-a făcut. Nu mai puțin de 8 brazilieni sunt la clubul bulgar care ar trebui să recompenseze destul de bine pentru un asemenea lot. Jocul trebuie să fie de două ori mai bun și mai eficient ca în tur deoarece fără să marcheze un gol, bulgarii nu pot emite pretenții la calificare. Într-adevăr a existat pe alocuri și ghinion, dar brazilienii din față trebuie să fie mult mai atenți la finalizare deoarece cu o lipsă gravă de luciditate în față, Moți&Keșeru se pot trezi învinși în fața unei formații destul de modeste pentru această competiție.

Bulgarii trebuie să își vadă de pregătirea tactică pe care au realizat-o cu antrenorul brazilian și astfel au șanse mari să plece din Ungaria cu calificarea mult dorită. Marcelinho sau Vura trebuie să fie la capacitate maximă în centrul ofensivei pentru că pe aceștia se bazează Ludogorets că pot izbuti să aducă victoria, și implicit calificarea în Bulgaria. Cred că Ludogorets va câștiga jocul și chiar la o diferență de cel puțin două goluri, fiind de departe echipa căreia îi merge jocul extrem de cursiv, arătând o omogenitate fantastică la mijlocul terenului.

Pronosticuri Hoffenheim - Dortmund