MOL Vidi - Dudelange. Luxemburghezii surprind într-un mod plăcut.

Prima zi din returul optimilor de calificări din UEFA Champions League oferă o serie de meciuri ce cu siguranță vor oferi un spectacol frumos iubitorilor de fotbal. Una dintre acestea este cea dintre MOL Vidi și Dudelange, duel ce este programat de la ora 21:15 în Ungaria. Echipa oaspete a reușit să nu piardă în fața maghiarilor pe teren propriu, rezultatul de egalitate fiind unul relativ bun deoarece golul primit iar putea costa decisiv pe luxemburghezi în vederea calificării.
Videoton

MOL Vidi sau Videoton pentru cunoscătorii acestui brand, este gazda acestui retur al optimilor de calificare din UCL, și pornește cu prima șansă la victorie, dar și la calificare deoarece la o scurtă analiză fotbalistică se pot remarca cel puțin două lucruri în favoarea maghiarilor: experiența și valoarea. Clubul din Ungaria a reușit să câștige sezonul trecut campionatul și astfel a primit biletul spre aceste optimi de calificare. Jocul prestat în tur în Luxemburg a fost unul destul de slăbuț, MOL Vidi reușind să tragă doar de două ori pe spațiul porții celor de la Dudelange, lucru ce nu i-a oferit prea mari șanse să mai se treacă o dată pe tabelă. Fiind prima partidă oficială de anul acesta, formația din Ungaria mai are multe lucruri de îndreptat, dar antrenorul Marko Nicolic speră ca fotbaliștii săi să fie mult mai concentrați decât în partida tur, luciditatea lipsindu-le atunci cu desăvârșire.

Dudelange, oaspetele acestei partide, se deplasează până în Ungaria pentru a juca meciul retur din aceste optimi de calificare din UCL. Echipa din Luxemburg a reușit să scoată un egal în fața maghiarilor pe teren propriu, jocul acestei formații fiind unul excelent dacă stăm să ne raportăm la cum se prezintă fotbalul în țara cu cel mai mare PIB din Europa. Dudelange a impresionat la toate capitolele, atât în zona defensivă prin comunicarea excelentă dintre fundași, dar și din punct de vedere ofensiv, având destule șanse să marcheze, dar lipsa de experiență spunându-și în definitiv cuvântul. Antrenorul luxemburghezilor speră ca fotbaliștii săi să capete și cele două elemente de care au nevoie pentru a se califica, și anume: luciditatea și calmul.

Maghiarii au cotă relativ mică la casele de pariuri, 1.40, acest lucru fiind datorat valorii și experienței fotbaliștilor, dar forma de moment spune altceva. Cred că, fotbaliștii lui Dudelange pot realiza surpriza pe Pancho Arena dacă se vor mobiliza în aceeași manieră ca în tur, având mari șanse să marcheze cel puțin o dată, golul fiind de altfel destul de necesar pentru luxemburghezi.

 

Pronosticuri Torino - Napoli