MOL Vidi - AEK Athena. Maghiarii sunt revelația acestor preliminarii.

În această zi de marți, UEFA Champions League ne oferă ultimul act înaintea start-ului din grupe, fiind în luptă directă nu mai puțin de 12 echipe care vor încerca să se califice în următoarea fază alături de cele mai puternice formații din Europa. Unul din cele trei dueluri care se joacă astăzi este cel dintre MOL Vidi și AEK Athena, meci programat de la ora 22:00 pe Groupama Arena. Cea mai mare surpriză din acest play-off va disputa primul joc chiar în țara natală unde fanii vor juca un rol important.
videoton AEK

MOL Vidi sau Videoton pentru cunoscătorii acestui brand, pornește conform caselor de pariuri cu a doua șansă la calificare deoarece la o scurtă analiză fotbalistică se pot remarca cel puțin două lucruri în defavoarea maghiarilor: experiența și valoarea. Dacă în prima manșă s-au chinuit cu cei de la Dudelange, reușind în cele din urmă să îi elimine grazie lipsei de maturitate arătate de luxemburghezi, în turul doi lucrurile au fost extrem de complicate. Ludogorets era favorită certă la calificare, dar maghiarii au izbutit supriza, lăsând echipa lui Keseru în afara competiției, și astfel încep să creadă și mai mult în șansa care le-a fost oferită. Aceasta și-a găsit deplinătatea în dubla manșă contra suedezilor de la Malmo pe care au reușit să îi elimine și astfel să producă cea mai mare surpriză din turul 3, ajungând astfel în faza de play-off și fiind la un pas de intrarea în grupele UCL. O astfel de echipă care nu deține nici pe departe un lot capabil să se lupte în această competiție, a prezentat o motivație și o determinare fantastică mai întâi în deplasarea din Suedia când au remizat cu un 1-1 care le oferea speranțe mari la calficare. Rezultatul din Ungaria a fost aplaudat de toată lumea, scorul de 0-0 fiind total neașteptat, întreaga formație maghiară reușind să se mobilizeze fantastic, și astfel au șansa din nou să scrie istorie în UCL.

AEK Athena, oaspetele acestei partide, se deplasează până în Ungaria cu gândul de a emite pretenții la calificare și după această manșă tur, fiind favorita caselor de pariuri dacă stăm să analizăm cotele oferite. Formația din Grecia antrenată de la margine de spaniolul Jimenez a reușit să se claseze pe locul 2 anul trecut, și astfel a obținut biletele spre turul 3 preliminar din UCL. Grecii s-au calificat până în primăvara europeană din UEL, și este pregătită să realizeze lucruri importante și anul acesta. O primă performanță remarcabilă s-a produs chiar în turul precedent când formația grecească a reușit să o elimine pe Celtic, o echipă cu mare experiență în UCL. După un 1-1 pe terenul scoțienilor, grecii au reușit să câștige la Athena cu scorul de 2-1 și astfel continuă cursa pentru ocuparea unui loc în grupele UCL. AEK deși nu a debutat până acum în noul sezon de campionat, formația antrenată de la margine de Ouzounidis nu are probleme prea mari de rezolvat, fiind convinsă că cele două jocuri contra scoțienilor l-au ajutat pe antrenor să pregătească și mai bine dubla manșă din faza play-off-ului.

Ambele formații au realizat două minuni în turul precedent, iar în acest moment lumea așteaptă o continuare a acestora, din nefericire pentru una dintre ele aventura se va încheia după această dublă manșă. Cred în puterea ambelor echipe că vor da totul în aceste jocuri, mizând astfel pe un rezultat cu goluri în ambele porți, dar mai mult în forța grupului din Ungaria care ajutat de suporteri poate să izbutească chiar victoria în această seară și să plece în Athena cu un rezultat excelent

Pronosticuri Levante - Sevilla