Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Marseille vs Sporting ponturi și pronosticuri 04.10.2022

Începând cu ora 19:45, pe Stade Velodrome, Olympique Marseille o întâlnește pe Sporting Lisabona. Meciul face parte din Grupa D a Ligii Campionilor. Davide Massa este arbirul de centrul, ajutat la cele două tușe de Filippo Meli și Stefano Alassio. Partida este transmisă în direct de Digi Sport 2, Orange Sport și Prima Sport 2.
Marseille vs Sporting
October 04,2022
19:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Marseille vs Sporting

Cred că o să îi fie greu lui OM să treacă peste acest duel cu bine, având în vedere că întâlnește liderul grupei. Totuși, oaspetii au găsit soluția să înscrie în poarta lui Spurs si Frankfurt, ceea ce mă aștept să o facă din nou. Sporting Lisabona înscrie, cotă 1.40 la Superbet are această recomandare.

Ponturi Marseille – Sporting

Sub 2.5 goluri - Cota 1.50⭐
Pariază acum

Marseille

  • În runda anterioară din campionat și-a luat infuzia de moral necesară abordării curajoase a duelului cu Sporting Lisabona în care își dorește să obțină primele puncte. A trecut cu 3-0 de Angers și rămâne pe 2 în Ligue 1, la două puncte în spatele PSG-ului.
  • Aflată pe ultimul loc în clasamentul Grupei D, cu 0 puncte, Olympique Marseille nu a reușit să înscrie în acest sezon de Champions League, 0-3 fiind golaverajul.
  • A început campania cu un duel pierdut 0-2 în disputa cu Tottenham Hotpur, iar în cea de-a doua etapă a cedat cu 0-1, acasă, în disputa cu Eintracht Frankfurt.

Echipă probabilă: Lopez – Mbemba, Balerdi, Gigot – Clauss, Rongier, Veretour, Taveres – Payet, Gerson – Sanchez

Sporting

  • A devenit una dintre echipele din Portugalia care joacă cu regularitate în grupele Champions League și acum merge în Franța din postura de lider al Grupei D.
  • Sporting Lisabona este singura cu maximum de puncte din Grupa D și care nici nu a primit gol.A trecut cu 3-0 de Frankfurt și cu 2-0 de Tottenham Hotspur.
  • De victorie a avut parte și cu câteva zile în urmă, atunci când a trecut cu scorul de 3-1 de Gil Vicente. Meciul s-a disputat pe terenul propriu, unde datorită succesului a urcat pe 8 în Liga Portugal, cu 13 puncte.

Echipă probabilă: Adan – Inacio, Coates, Reis – Porro, Ugarte, Morita, Santos – Trincao, Paulinho, Pote

Pariază la Superbet pe meciurile din Champions League!

Plasează pariul