Manchester United - Valencia. Liliecii pot scoate un punct pe Old Traffod

Un alt super duel european ce se va disputa începând cu ora 22:00 va alinia la centru două formații ce sunt destul de rănite din punct de vedere al rezultatelor înregistrate în acest start de sezon și cu siguranță vor da totul pentru victorie în această seară. Manchester United și Valencia se vor înfrunta pe Old Trafford unde diavolii roșii vor avea cu siguranță un avantaj important în fața spaniolilor.
united valencia

Manchester United dezamăgește destul de mult întreaga suflare de pe Teatrul Viselor care se aștepta ca sezonul acesta să fie complet diferit față de cel precedent când nu s-a apropiat sub niciun trofeu pentru al cuceri, sperând ca anul acesta să reușească acest lucru. Din păcate pentru diavoli, șansele de a atinge un trofeu semnificativ sunt extrem de reduse dacă stăm să ne gândim ca au abandonat Cupa Angliei destul de recent în fața celor de la Derby.Doar locul 10 cu tot atâtea puncte în clasament, la 9 distanță de primele poziții, o distanță destul de mare pentru un început de sezon. Recent au pierdut la West Ham,scor 1-3 și vor da piept contra spaniolilor cu un moral destul de scăzut. Prima partidă din UCL a adus o victorie pentru diavoli, scor 3-0 pe terenul elvețienilor de la Young Boys, joc pe care a reușit să îl controleze de la un capăt la altul.

Manchester United echipa probabila: De Gea; Valencia, Smalling, Lindelof, Shaw; Fred, Fellaini, Pogba; Mata, Lukaku, Rashford;

Valencia vine în Anglia pe terenul diavolilor roșii cu gândul să obțină primul punct din acest sezon de UCL. Formația spaniolă condusă de pe bancă de spaniolul Marcelino nu realizează nici ea lucruri prea bune în acest start de an competițional, însă drumul este lung până la definitivarea lui. Valencia se situează doar pe locul 14 în La Liga cu 8 puncte acumulate până în acest moment, extrem de puțin dacă stăm să privim la dorințele dinaintea începutului de campionat ale liliecilor. Formația lui Marcelino are nevoie de un restart și crede că l-a realizat chiar etapa trecută pe terenul bascilor de la Real Sociedad, joc câștigat cu 1-0 care ar putea să le dea altă motivație lui Parejo&Co. Primul duel important din UCL s-a realizat în urmă cu ceva săptămâni pe Mestalla unde spaniolii au pierdut în fața torinezilor scor 0-2 și iată cum de această dată sunt obligați să se întoarcă din Anglia cu cel puțin un punct.

Valencia echipa probabila: Neto; Vezo, Gabriel, Murillo, Gaya; Soler, Parejo, Kondogbia, Guedes; Rodrigo, Gameiro;

Avantajul îl deține fără doar și poate formația antrenată de la margine de Jose Mourinho însă realizarea unor jocuri complet diferite în ultima vreme a diavolilor roșii, când bune când foarte rele și probleme grave din defensivă le oferă o șansă spaniolilor că pot realiza un rezultat important pe Old Trafford. Voi miza astfel pe cel puțin un punct scos de Valencia în această deplasare.

Pronosticuri Manchester United - Valencia