Malmo - MOL Vidi. Suedezii pornesc cu prima șansă.

Turul 3 din preliminariile UEFA Champions League debutează în această zi de marți cu o serie de partide extrem de interesante care vor alinia la centru formații de top din Europa. Una dintre aceste partide este cea dintre Malmo și MOL Vidi, duel programat de la ora 20:15 pe Swedbank Stadion. Suedezii au o șansă fantastică de a ajunge în play-off-ul din UCL grazie adversarului pe care îl va întâlni, fiind conștienți că trebuie să profite la maximum de această șansă.
videoton

Malmo, gazda acestei partide, primește din partea caselor de pariuri prima șansă la victorie și la calificare datorită lotului mult mai experimentat. Formația condusă de pe bancă de germanul Rosler are o serie impresionantă de 6 jocuri fără înfrângere în campionat care cu siguranță va conta destul de mult în vederea partidei din această seară. Malmo a reușit calificarea în turul trei preliminar în fața celor de la CFR Cluj grazie victoriei din României și a egalului scos pe teren propriu. Jocul prestat de suedezi a fost extrem de consistent la mijlocul terenului, principala armă fiind jocul de pase care poate destabiliza orice apărare. Cu siguranță că se vor mobiliza mult mai atent în această partidă contra maghiarilor datorită terenului propriu pe care sa va disputa prima manșă, iar un gol primit poate pica destul de greu pe umerii suedezilor în privința calificării.

MOL Vidi sau Videoton pentru cunoscătorii acestui brand, pornește conform caselor de pariuri cu a doua șansă la calificare deoarece la o scurtă analiză fotbalistică se pot remarca cel puțin două lucruri în defavoarea maghiarilor: experiența și valoare. Clubul din Ungaria a reușit să câștige sezonul trecut campionatul și astfel a primit biletul spre aceste tururi de calificare, și iată cum la o a doua analiză putem afirma că accesul acestora în turul trei preliminar s-a realizat în urma unor jocuri care cu siguranță s-au ridicat la nivelul competiției. Dacă în prima manșă s-au chinuit cu cei de la Dudelange, reușind în cele din urmă să îi elimine grazie lipsei de maturitate arătate de luxemburghezi, în turul doi lucrurile au fost extrem de complicate. Ludogorets era favorită certă la calificare, dar maghiarii au izbutit supriza, lăsând echipa lui Keseru în afara competiției, și astfel încep să creadă și mai mult în șansa care le-a fost oferită. Deplasarea de la Malmo va fi poate mai dificilă decât în Bulgaria, dar aceștia nu se tem de formația suedeză, și merg pe Swedbank Stadion să înscrie.

Duelul din această seară este extrem de dezechilibrat conform caselor de pariuri care sunt de părere că Malmo nu are cum să rateze victoria, dar cu siguranță lucrurile nu sunt chiar atât de simple dacă privim la jocul prestat de maghiari în urmă cu ceva timp. Cred că suedezii se vor mobiliza foarte bine, iar un rezultat de 1-0 le va fi de ajuns, asta dacă maghiarii nu se vor întrece din nou și vor izbuti să marcheze, lucru de altfel destul de dificil dacă analizăm foarte bine jocul suedezilor din apărare, compartiment care a funcționat aproape impecabil până acum.

Pronosticuri CSU Craiova - Viitorul Constanța