Malmo - Drita. Suedezii tot mai aproape de CFR Cluj.

Prima zi din returul optimilor de calificări din UEFA Champions League oferă o serie de meciuri ce cu siguranță vor oferi un spectacol frumos iubitorilor de fotbal. Una dintre acestea este cea dintre Malmo și Drita, duel ce este programat de la ora 20:00 în Suedia. Echipa gazdă a câștigat prima partidă din Kosovo scor 0-3, iar acest lucru îi oferă prima șansă la calificare, loc ce este aproape asigurat dacă stăm să privim la jocul prestat de suedezi și cel al kosovarilor.
malmo

Malmo, gazda acestei dispute, pleacă cu prima șansă la calificare, un lucru care nu provoacă intrigă nimănui deoarece deține un lot din toate punctele de vedere mai valoros și mai experimentat, UCL având nevoie de astfel de echipe în următoarele tururi de calificare pentru grupe. Formația condusă de la margine de Uwe Rosler a reușit să plece din Kosovo cu un rezultat excelent, 0-3 fiind scorul care îi califică în proporție de 90% în următoare fază eliminatorie, unde va da piept cu CFR Cluj. Rosenberg și Strandberg au reușit să marcheze fiecare câte un gol, promițând suporterilor că vor face acest lucru și în returul de pe Swedbank.

Drita, oaspetele din Kosovo, se deplasează până în Suedia pentru a juca returul optimilor de calificare din cea mai importantă competiție europeană. Kosovarii nu mai au aproape nicio șansă să prindă biletul spre sferturi, dar kosovarii vor încerca să iasă cu fruntea sus din această competiție. Aceștia au pierdut pe teren propriu cu scorul de 0-3, ne având aproape nicio șansă în fața experimentaților din tabăra suedeză. Formația din Kosovo abia a trecut de Santa Colomo și Lincoln, două formații din San Marino respectiv Gibraltar, în care fotbalul este sub cel al mediocrității. Astfel că, se poate observa experiența și valoarea jucătorilor kosovari, având nevoie de câțiva ani buni pentru a căpătă din fotbalul gustat de central-europeni.

Suedezii au toate șansele să se califice în această seară, singura problemă fiind scorul deoarece jocul prestat de echipa lui Rosler nu are cum să fie diferit față de cel din tur mai ales că de această dată va avea publicul de partea lor. Antrenorul lui Malmo se gândește să odihnească câțiva jucători pentru duelul contra celor de la CFR Cluj, mai ales că aceștia au de jucat și etapă în Suedia deoarece campionatul a început pentru nordici, iar rezervele de energie nu sunt la capacitate maximă, recuperarea fiind mai dificilă pentru aceștia.