Lyon - Sahtior. Start excelent pentru francezi în grupele UCL

Un duel echilibrat din punct de vedere valoric și al experienței se anunță pe stadionul din Lyon unde gazdele și oaspeții speră să obțină toate cele trei puncte deoarece din astfel de jocuri pot profita pentru a izbuti să obțină un loc cât mai bun în grupa de UCL. Lyon și Sahtior se vor confrunta începând cu ora 22:00 pe Parc Olympique Lyonnais.
lyon sahtior

Lyon nu deține un start excelent de sezon competițional însă recent parcă lucrurile au început să se regleze pentru clubul francez care ușor ușor va încerca să urce din nou în top-ul formațiilor din Ligue 1 și implicit să se lupte pentru o calificare în primăvara europeană. Formația lui Bruno Genesio se află pe locul 5 în campionatul francez, obținând doar 14 puncte în cele 8 etape, fiind la doar două distanță de grupele UCL. După succesul în fața celor de la Marseille și Dijon, din păcate s-a înregistrat etapa trecută doar un rezultat de egalitate contra trupei lui Tătărușanu, Nantes, scor 1-1. Cel mai frumos moment din acest sezon rămâne cel din prima etapă de UCL când francezii au obținut un rezultat fantastic pe Etihad Stadium, scor 2-1 în fața celor de la Manchester City, fiind lideri în grupa F.

Lyon echipa probabila: Lopes – Mendy, Denayer, Marcelo, Rafael – N’Dombele, Tousart – Aouar, Fekir, Traore – Depay

Sahtior rămâne o forță în fotbalul european care din păcate are doar o competiție în care se poate lupta cu formații de aceeași valoare și acesta este UCL-ul. Echipa din Ucraina condusă de la margine de portughezul Fonseca a debutat cum nu se putea mai bine în acest start de sezon, iar după 10 etape reușește să se claseze pe prima poziție având 27 de puncte, câștigând astfel 9 meciuri și pierzând doar unul. Chiar în ultima etapă a venit un succes extrem de categoric pe arena din Lviv, Karpaty bifând un insucces umilitor contra lui Marlos&Co, 6-1 fiind scorul în favoare Sahtiorului în această deplasare. Cam aceasta este diferența dintre campioana Ucrainei și restul formațiilor, dar partida din această seară ar putea fi un test cu adevărat serios pentru aceasta care în primul meci nu a arătat deloc bine. Sahtior a remizat pe teren propriu contra celor de la Hoffe, scor 2-2, și iată cum ratează o oportunitate pentru obținerea celor trei puncte.

Sahtior echipa probabila: Pyatov – Butko, Ordets, Rakitsky, Ismaily – Stepanenko, Patrick – Marlos, Taison, Bolbat – Moraes

Casele de pariuri acreditează echipa din Franța drept favorită certă la victorie, ucrainenii ne primind nicio șansă pentru nici măcar un punct în această seară, însă jocul brazilienilor lui Fonseca poate străluci în orice moment dacă vor fi lăsați să joace, lucru pe care Bruno Genesio îl va pregăti sub o deosebită atenție. Apărarea de pe Etihad Stadium va trebui să se ridice la același nivel, iar eficiența la finalizare să aibă aceleași cote. Voi miza astfel pe o victorie a lyonezilor care totuși se prezintă sub o formă excelentă atât din punct de vedere fizic cât și al jocului prestat în ultima vreme.

Pronosticuri Lyon - Sahtior