Ludogorets - MOL Vidi. Bulgarii sunt favoriți cerți.

Ultima zi ce oferă partide din turul 2 preliminar din UEFA Champions League va fi una extrem de interesantă datorită echipelor ce se vor confrunta fiind formații care an de an au surprins plăcut în competitiile europene. Una dintre aceste partide este cea dintre Ludogorets și MOL Vidi, duel programat de la ora 20:00 în Bulgaria. Vecinii noștrii au șansa unei noi calificări în următorul tur, întâlnind o formație acceptabilă în privința calificării, tot ce rămâne este ca fotbalul lui Keseru&Moți să crească de la meci la meci pentru a fi în formă maximă în play-off-ul Ligii Campionilor.

Ludorogets, gazda acestei partide,este cotată cu prima șansă la calificare, dar și la câștigarea meciului din această seară. Bulgarii dețin o experiență extrem de importantă în abordarea unor asemenea partide. An de an, echipa lui Cosmin Moți a reușit să participe cât se poate de aproape de masa bogaților, iar de cele mai multe ori s-a lipit de succese. Banii au fost principala sursă prin care s-a putut așa ceva, patronul formației bulgare dorind să facă din aceasta o forță care să se lupte în grupele UCL. Ludogorets a reușit să mai cucerească un titlu de campioană fără prea mari probleme, și este pregătită să realizeze lucruri mari în acest sezon de UCL. În primul tur disputat din acest an a reușit să se califice fără emoții în fața echipei nord-irlandeze, scor 9-0 la general, în două jocuri în care antrenorul bulgarilor a încercat să își facă o idee de forma celor mai buni jucători pe care se poate baza în partidele ce vor urma.

MOL Vidi sau Videoton pentru cunoscătorii acestui brand, pornește conform caselor de pariuri cu a doua șansă la calificare deoarece la o scurtă analiză fotbalistică se pot remarca cel puțin două lucruri în defavoarea maghiarilor: experiența și valoarea. Clubul din Ungaria a reușit să câștige sezonul trecut campionatul și astfel a primit biletul spre aceste tururi de calificare. Jocul prestat în dubla manșă contra luxemburghezilor de la Dudelange nu i-a impresionat prea tare pe proprii suporteri care au suferit destul de mult în aceste partide. Luxemburghezii au fost peste unguri în aceste două jocuri, fiind un lucru destul de rușinos pentru MOL Vidi. Cu o astfel de reprezentație, lăsând adversarul să te domine și tu doar să te aperi, maghiarii nu au nicio șansă în Bulgaria.

Echipa românilor Moți și Keșeru are toate șansele să câștige meciul din această seară, fiind conștienți de importanța unor asemenea partide, încercând să profite de forma slabă a maghiarilor. Astfel că, bulgarii nu au cum să rateze victoria dacă echipa din Ungaria va avea același tonus ca în partidele precedente, având mari șanse să plece cu un rezultat dezastruos spre Budapesta.