Lok. Moscova - Schalke 04. Echilibru destul de mare între cele două formații

Primul joc al acestei zile de miercuri ne pune în prim plan două formații ce sunt destul de echilibrate din punct de vedere valoric. Lokomotiv Moscova și Schalke se vor confrunta începând cu ora 19:55 pe stadionul din capitala Rusiei unde est-europenii mereu au creat probleme serioase formațiilor care au venit pe tărâm rusesc.
lokomotiv schalke

Lokomotiv Moscova pleacă din poziția de outsider conform caselor de pariuri însă echipa din Rusia este pregătită să nu contrazică acest lucru și să scoată un rezultat pozitiv din această confruntare. Formația condusă de rusul Semin a reușit un lucru fantastic sezonul precedent când a câștigat campionatul, primind astfel șansa să participe în grupele UCL, însă în acest moment, verzii nu mai excelează aproape deloc. În competiția internă se află pe locul 7 cu 12 puncte obținute până acum fiind la 10 distanță de lider, însă campionatul este lung, iar oricând se poate reduce această distanță. În Champions League a debutat cu stângul în primul joc, pierzând la Galata cu scorul de 3-0. Victoria din weekend contra celor de la Akhmat Grozny ar trebui să le ofere un moral ridicat jucătorilor lui Semin care nu își mai permit încă un pas greșit.

Lokomotiv Moscova echipa probabila: Guilherme – Howedes, Kvirkvelia, Corluka – Idowu, Krychowiak, Miranchuk, Ignatjev – Fernandes, Miranchuk – Eder

Schalke 04 este o întreagă dezamăgire în acest sezon, față de cel anterior când a prins locul secund în campionatul Germaniei, un lucru foarte dificil de altfel. Nemții se află într-un proces negativ care și-a găsit împlinirea în acest moment, și iată cum albaștrii sunt nevoiți să schimbe total strategia pentru a încerca să supraviețuiască în Bundesliga și implicit să se claseze pe un loc decent în UCL. Formația condusă de pe bancă de Domenico Tedesco reușise până weekendul acesta să câștige un singur meci oficial, acela din prima manșă a Cupei Germaniei în fața celor de la Schweinfurt. În restul partidelor, germanii au dezamăgit profund în campionat, înregistrând nu mai rezultate negative, singurul egal venind chiar în UCL contra celor de la Porto pe teren propriu. Recent au câștigat în fața celor de la Mainz, scor 1-0, și iată cum albaștrii au spart gheața acestei serii negative de rezultate și sunt pregătiți să continue pe acest drum.

Schalke echipa probabila: Fahrmann – Caligiuri, Sane, Nastasic, Mendyl – Rudy, Bentaleb – Schopf, Harit, Konoplyanka – Burgstaller

Conform caselor de pariuri nu este o diferență chiar atât de mare și dacă stăm să privim totuși la ce joacă cele două formații în acest moment, echilibrul este destul de perfect, dar într-o asemenea competiție, socoteala din campionat are mari șanse să nu se asemene cu cea din UCL. Astfel că, voi miza pe un joc cu cel puțin 2 goluri pe tabelă deoarece ambele au capacitatea și resursele necesare să înscrie măcar o dată în acest joc, iar la final să vedem un rezultat ce va împărți punctele între cele două echipe.

Pont pariuri Franța - Germania