Kukesi - Qarabag. Joc modest realizat de oaspeți în ultima perioadă.

Ultima zi ce oferă partide din turul 2 preliminar din UEFA Champions League va fi una extrem de interesantă datorită echipelor ce se vor confrunta fiind formații care an de an au surprins plăcut în competitiile europene. Una dintre aceste partide este cea dintre Kukeși și Qarabag, duel programat de la ora 20:00 în Albania. Este o diferență clară de valoare între cele două formații, mai ales de experiență, dar surprizele pot apărea la orice pas, iar albanezii trebuie să arate caracter și dăruire, fiind totuși vorba de Liga Campionilor.

Kukesi, gazda acestei partide, este cotată cu șansa a doua la câștigarea meciului, dar și la calificare datorită lotului care cu mult sub cel al azerilor. Formația albaneză nu a început campionatul propriu zis în Albania, dar a avut până la acest moment două jocuri europene care ar fi trebuit să o ajute ca să alcătuiască cel mai competitiv 11 pentru această dublă manșă. Albanezii au reușit să se califice în fața maltezilor de la Valletta, scor 1-1 la general, grazie golului marcat în deplasarea din Malta. Kukesi nu a reușit jocuri foarte bune în compania acestei formații, mai ales că valoarea amândurora fiind cât se poate de apropiată în majoritatea compartimentelor. Rămâne de văzut care va fi mobilizarea clubului albanez împotriva azerilor și dacă ocaziile de gol din turul precedent se vor repeta și în această dublă manșă. Dificultatea numărul 1 este aceea că nu trebuie să primească gol pe teren propriu, un lucru extrem de dificil de altfel.

Qarabag, oaspetele acestei partide, porneste cu prima sansa la calificare, dar și la victorie. Formatia azeră are multe de demonstrat fanilor mai ales ca aceasta are totusi o experienta destul de mare acumulata de a lungul sezoanelor europene si trebuie sa faca o figura frumoasa si in acest an. Antrenorul azerilor, Gurban Gurbanov, nu prea a fost multumit de jocul baietilor sai, nici in jocul oficial, nici in cele amicale, in majoritatea partidelor Qarabag suferind foarte mult pe zona de atac unde oamenii care trebuiau sa fructifice ocaziile nu au avut luciditatea necesara in fata portii. Formația azeră a reușit să dispute două jocuri împotriva celor de la Ljubljiana, scor 1-0 la general, partide care speră să îi fi arătat antrenorului celor de la Qarabag lucrurile care trebuie îndreptate. Într-adevăr, principala problemă rămâne atacul care nu mai este la fel de eficient în sezonul trecut.

Azerii trebuie să obțină un rezultat bun în această deplasare pentru a nu avea foarte multe emoții la disputarea returului. Experiența echipei lui Gurbanov trebuie să își arate fața în asemenea momente, mai ales că primul joc este în deplasare, două goluri făcând lucrurile să fie mult mai ușoare pentru ce va urma. Cred că azerii se vor întoarce victorioși din Albania.

Pronosticuri Astra - Gaz Metan Mediaș