Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

HJK vs Molde ponturi și pronosticuri 25.07.2023

De la ora 19:00, Bolt Arena din orașul Helsinki găzduiește meciul dintre HJK și Molde. Partida are loc în prima manșă din turul al doilea preliminar al Champions League.
HJK vs Molde
July 25,2023
19:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat HJK vs Molde

Conform cifrelor obținute de cele două formații în ultimele săptămâni, Molde a avut de câștigat și pare hotărâtă mai mult ca niciodată să înceapă cu dreptul această dublă manșă. Dată fiind forța ofensivă chiar aștept să văd un meci relativ echilibrat, dar cu formația oaspete bucuroasă la finalul partidei. Victorie Molde este recomandarea mea, cotă 1.75 la Superbet.

Ponturi HJK – Molde

Sub 2,5 goluri - Cota 2.40⭐
Pariază acum

HJK

  • Campioana Finlandei a gustat deja din emoția meciurilor de calificare din Champions League și nu s-a descurcat deloc atât de bine pe cât era de așteptat.
  • A reușit să o elimine pe Larne (Irlanda de Nord) după ce s-a impus cu scorul de 3-2 la general, Însă a avut nevoie de prelungiri pentru a că turul l-a câștigat cu 2-1 și apoi Larne a condus cu 2-1 după fluierul de final al timpului regulamentar din tur.
  • Într-un final a trecut cu 3-2 datorită unui autogol. Mai mult, cu doar câteva zile în urmă a câștigat cu 1-0 în Veikausliiga, în fața lui Ilves. În urma victoriei a venit pe locul al treilea, cu 31 de puncte, la 4 lungimi în spatele liderului SJK.

Molde

  • În campionatele nordice se joacă fotbal la foc automat pe timp de vară, ceea ce înseamnă că Molde este și ea în plin campionat și se descurcă din ce în ce mai bine.
  • În urmă cu doar câteva zile a câștigat cu scorul de 5-1 în partida cu Sarspborg 08. Scorul a luat proporții după minutul 63 când adversarul a rămas în zece oameni. Drept urmare, a urcat pe locul 3, cu 29 de puncte, la 12 lungimi în spatele liderului Bodo/Glimt.
  • După un timid început de sezon, Molde a reușit ca în ultimele cinci runde să rămână neînvinsă și să obțină patru victorii, dar și o remiză. Are și o poftă foarte bună de joc ofensiv, 38 de goluri a marcat în 16 meciuri disputate în Eliteserien.

Pariază la Superbet pe meciurile de fotbal din calificările Champions League!

Plasează pariul