Hapoel Beer Sheva - Flora. Israeliții sunt de neoprit.

Prima zi din returul optimilor de calificări din UEFA Champions League oferă o serie de meciuri ce cu siguranță vor oferi un spectacol frumos iubitorilor de fotbal. Una dintre acestea este cea dintre Hapoel Beer Sheva și Flora, duel ce este programat de la ora 20:00 în Israel. Echipa gazdă a reușit să câștige primul tur cu scorul de 4-1, asigurnându-și în mare măsură calificarea în următorul act al acestei competiții.
Flora Tallinn - Domzale

Hapoel Beer Sheva, gazda acestui retur al optimilor, este cotată cu prima șansă la calificare, dar și la câștigarea meciului,fiind clar conform caselor de pariuri și nu numai echipa mai bună, cu mai multă experiență europeană. Israeliții au debutat cum nu se putea mai bine în UCL, câștigând în Estonia cu scorul de 4-1, partidă ce a fost la discreția acestora deoarece nu au intrat în clinciurile adversarilor, jocul și tot ce au pregătit la antrenamente au funcționat exact cum și-au propus. Ceea ce este de apreciat este faptul că Hapeol Beer Sheva a folosit fotbaliști nu mai din țara natală în primul 11, promovând astfel talentele din Israel, observându-se mulți jucători cu capacitați extraordinare din punct de vedere tehnic, dar și fizic.

Flora, oaspetele acestei partide, se deplasează până în Israel pentru a juca returul optimilor din UCL, partidă care nu prea mai contează pentru echipa din Estonia deoarece înfrângerea cu 1-4 de pe teren propriu le-a tăiat orice speranță de calificare. Flora a debutat cum nu se putea mai prost în această competiție, ieșind foarte repede, dar acest lucru nu este deloc o surpriză dacă stăm să analizăm fotbalul practicat de estonieni și cel al israeliților. Cu doar 2 șuturi pe poartă și o posesie de 46%, formația din Estonia nu a avut la ce să spere dacă jucătorii ei sunt limitați din punct de vedere al tehnicii de joc și a așezării în teren, greșind destul de multe pase, iar marcarea om la om fiind aproape inexistentă.

Pentru israeliți acesta ar putea fi un test, un amical pentru faza următoare, încercând să își definitiveze primul 11 și să promoveze încă câțiva tineri care cine știe poate vor avea șansa să fie văzuți și de scouteri internaționali, dar nu în asemenea partide. Rezistența și forța defensivă a celor de la Beer Sheva cu siguranță va bloca toate mingile estonienilor, având mari șanse să termine fără gol primit acest joc, și bineînțeles cu o victorie pentru publicul din tribune.

Pronosticuri Wolfsburg - Freiburg