Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Hacken vs TNS ponturi și pronosticuri 12.07.2023

Miercuri, de la ora 20:00, Hacken (Suedia) și The New Saints (Țara Galilor) au meci în prima partidă a turului I din preliminariile Champions League. Jocul are loc pe Bravida Arena din Gothenburg.
Hacken vs TNS
July 12,2023
20:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Hacken vs TNS

Fotbalul pe care Hacken îl propune, faptul că joacă acasă și este în plin campionat sunt avantajeze care nu îi dau voie să se încurce de o modestă formație care mereu a suferit înfrângeri în primele tururi ale Champions League. 1 pauză – 1 final este recomandarea mea pentru meciul acesta, iar cota este 1.45 la Superbet.

Ponturi Hacken – TNS

peste 2,5 goluri - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Hacken

  • Cu toate că are 82 de ani de istorie în spate, BK Hacken are doar un titlu de campioană a Suediei și acesta a fost obținut în 2022.
  • Debutantă în Champions League, formația suedeză este în plin campionat și se descurcă chiar bine. A învins-o cu 2-1 recent pe AIK Stockholm, în deplasare și a venit la doar două puncte în spatele liderului Malmo.
  • Faptul că joacă pe terenul propriu este un avantaj important, ceea ce se vede și din cifrele bookmakerilor. În ultimele cinci meciuri disputate pe terenul propriu a reușit patru victorii și a pierdut cu Djurgarden, 0-1 la finalul uni meci amical.

TNS

  • Campioana Țării Galilor este o modestă concurentă a acestei fazei a cupelor europene. De puține ori s-a întâmplat să producă surpriza.
  • Cel mai recent duel este amicalul cu formația engleză Macclesfield pe care l-a câștigat cu scorul de 1 la 0. McManus Declan a înscris singurul gol al acelei confruntări.
  • Primul meci oficial în competițiile interne este programat abia în data de 11 august și este duelul din runda inaugurală a Cymru Premier.

Pariază la Superbet pe meciurile din preliminariile Champions League!

Plasează pariul