FC Porto - Galatasaray. Parcurs foarte slab pentru turci în jocurile din deplasare

Vom avea parte de o serie fericită pe Estadio do Dragao pentru fanii echipei favorite? Porto va da piept în runda a doua din grupele UCL în fața celor de la Galatasaray începând cu ora 22:00 în fața căreia speră să obțină toate cele trei puncte deoarece are mare nevoie în lupta pentru ocuparea unuia dintre locurile ce îi conduc pe portughezi în primăvara europeană.
galatasaray

FC Porto a reușit să își adjudece încă un titlu de campioană în Portugalia acolo unde Benfica nu a putut să se opună succesului albaștrilor care sunt pregătiți ca și anul acesta să realizeze o asemenea performanță mai ales că au un start excelent de sezon. Formația lui Sergio Conceicao se află pe locul 2 totuși cu 15 puncte, prima fiind surpriza Braga, însă campionatul este lung, iar oricând poate apărea îndreptul oricărei combatante la titlu un semi eșec sau eșec, cel mai important lucru fiind constanța rezultatelor pozitive pe o perioadă cât mai lungă de timp. Portughezii își pun mari speranțe și în grupele UCL acolo unde dă piept cu formații acceptabile din punct de vedere valoric având mari șanse să se califice mai departe ceea ce ar fi o performanță uriașă pentru aceștia. Debutul nu a fost chiar cum și-l dorea antrenorul portughez. După ce a condus cu 1-0 pe Schalke în Germania, echipa lui Conceicao nu a știut să gestioneze bine restul jocului și astfel s-a văzut egalată, partida terminîndu-se nul, iar de această dată este nevoită să obțină toate cele trei puncte.

FC Porto echipa probabila: Casillas – Telles, Militao, Felipe, Pereira – Brahimi, Herrera, Oliveira, Otavio – Marega, Pereira

Galatasaray s-a reîntors în grupele UCL după o absență destul de mare și speră să impresioneze plăcut de această dată așa cum a reușit în majoritatea momentelor mai ales că start-ul este incredibil în acest moment pentru formația turcă. Antrenată de la margine de Fatih Terim, Galata reușește să aibă un început de sezon competițional relativ bun, majoritatea partidelor de pe teren propriu aducând victorii pentru legendara formație turcă, deplasările fiind cele în care echipa lui Terim greșește considerabil de mult în compartimentul defensiv. În acest moment, Galata se află pe locul 1 cu 15 puncte, pierzând 2 jocuri în deplasare destul de usturător, 0-4 cu Trabzonspor și 0-3 împotriva celor de la Akhisar. În UCL a debutat cu dreptul contra celor de la Lokomotiv Moscova, formație pe care a reușit o învingă cu un neverosimil 3-0, astfel că deplasarea de la Porto va fi una fără prea mari emoții.

Galatasaray echipa probabila: Muslera – Mariano, Maicon, Aziz, Nagatomo – Fernando, Donk – Gumus, Belhanda, Rodrigues – Onyekuru

Toată presiunea se află pe umerii portughezilor care sunt nevoiți să obțină toate cele trei puncte care însă sunt oferite și de către casele de pariuri conform cotelor afișate făcând diferență foarte mare între valoarea celor două echipe și mai mult datorită absențelor importante din compartimentul oaspeților. Akbaba, Derdyiok și Ndyaie vor lipsi pentru Galata, 3 jucători titulari care vor cântări destul de mult în privința rezultatului. Voi miza astfel pe formața portugheză care se prezintă totuși ceva mai bine și mai așezată în teren și bineînțeles cu un plus mare de valoare și de experiență.

Pronosticuri FC Porto - Galatasaray