FC Barcelona - PSV Eindhoven. Se anunță spectacol de goluri pe Camp Nou

Una dintre cele mai titrate formații din fotbalul spaniol debutează în această seară în Liga Campionilor în fața unui adversar extrem de ambițios care își dorește să facă o partidă mare. FC Barcelona și PSV Eindhoven urmează să se înfrunte începând cu ora 19:55 pe Camp Nou.
barcelona

FC Barcelona este gazda primului joc din grupele UEFA Champions League pe anul acesta, iar presiunea este pe umerii catalanilor deoarece vor avea parte de un duel extrem de interesant în compania unei formații ce se va dovedi foarte ambițioasă în această seară. Echipa lui Ernesto Valverde are un start excelent de campionat, lucru ce contează enorm în acest moment pentru catalani deoarece jocul pare să funcționeze la parametri ridicați. După patru etape, Barcelona se situează pe primul loc în La Liga cu 12 puncte, câștigând toate jocurile destul de categoric, ultima etapă fiind cea mai dificilă, întorcând scorul de la Sociedad și astfel continuând seria de victorii. Debutul în UCL s-a dovedit întotdeauna fericit pentru catalani care nu pot rata victoria în această seară, dar rămâne de văzut care va fi atitudinea fotbaliștilor în seara aceasta, deși nu își permit încă de la început vreun pas greșit.

Barcelona echipa probabila: Ter Stegen; Roberto, Umtiti, Pique, Alba; Busquets, Coutinho, Rakitic; Dembele, Suarez, Messi

PSV se deplasează în Spania cu dorința de a scoate un rezultat mare pe terenul uneia dintre cele mai titrate formații din La Liga. Echipa olandeză condusă de pe margine de super starul Marc Van Bommel, fostul fotbalist al catalanilor în urmă cu un deceniu, traversează un start de sezon intern, dar și internațional de excepție, lucru ce s-ar putea să creeze destule probleme în compartimentul defensiv al gazdelor din această seară. Olandezii au debutat cu o înfrângere în finala de supercupă în fața celor de la Feyenoord, urmând ca de atunci să înregistreze nu mai rezultate pozitive care aparent au ridicat enorm nivelul de joc al trupei din Eindhoven. După o calificare în grupele UCL reușită în fața modestei Bate Borisov, scorul fiind de 6-2 la general, campionatul se prezintă excelent pentru PSV. Aceasta a izbutit nu mai puțin de 5 victorii consecutive din tot atâtea meciuri  fiind pe primul loc în Eredivisie și având un golaveraj de 21 cu 3, recent reușind să câștige pe terenul celor de la Den Haag cu un umilitor 7-0.

PSV echipa probabila: Zoet; Dumfries, Schwaab, Viergever, Angelino; Rosario, Pereiro, Hendrix; Lozano, L de Jong, Bergwijn

Ambele formații sunt dornice să debuteze cu dreptul în noul sezon de UCL, dar rămâne de văzut care va fi atitudinea celor două la start-ul partidei. Cotele oferite de bookmakeri înclin clar spre un succesul al catalanilor care sunt cu mult peste valoarea trupei olandeze, dar ambiția și dăruirea totală pot oricând să strice planul. Voi miza pe o partidă cu multe reușite, mai ales că stilul celor de la PSV se concentrează cu precădere pe faza ofensivă, iar cu siguranță Barcelona se va mobiliza mult mai bine și va reuși să înscrie de câteva ori în poarta echipei lui Marc Van Bommel.