Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

FC Astana vs Dinamo Tbilisi ponturi și pronosticuri 12.07.2023

De la ora 17:00, miercuri, la Astana, FC Astana (Kazakhstan) și Dinamo Tbilisi (Georgia) se înfruntă în meciul 1 din turul I de calificare al Champions League. Astana Arena găzduiește evenimentul.
FC Astana vs Dinamo Tbilisi
July 12,2023
17:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat FC Astana vs Dinamo Tbilisi

Cunoscută pentru modul ei de a trata meciurile de pe terenul propriu, Astana cel mai probabil va prefera să se închidă și să aștepte greșeala adversarului. În contextul acesta vă recomand sub 2,5 goluri, cotă 1.75 la Superbet.

Ponturi FC Astana – Dinamo Tbilisi

Sub 2,5 goluri - Cotă 1.80⭐
Pariază acum

FC Astana

  • Campioana Kazakhstanului, FC Astana este în plin campionat și în 6 iulie tocmai a jucat pentru accederea în finala Cupei, dar a ratat obiectivul. A pierdut cu 0-2 meciul retur și 1-2 la general.
  • Lucrurile stau diferit când vorbim despre campionat, deoarece în această competiție este lider, cu 38 de puncte, trei mai multe peste Ordabasy, cea care tocmai a eliminat-o din Cupa Kazakhstanului.
  • Faptul că urmează să evolueze pe terenul propriu este de bun augur. FC Astana a reușit ca pe Astana Arena să obțină victorii pe linie în ultimele șapte meciuri.

Dinamo Tbilisi

  • Campionatul Georgiei urmează să se reia în data de 5 august. Momentan a ajuns la jumătate iar Dinamo se află pe locul 4, cu 34 de puncte
  • Cu toate acestea, moralul campioanei Georgiei este ridicat după cele întâmplate în urmă cu aproape o săptămână. Dinamo Tbilisi a câștigat la penalty-uri Super Cupa, 2-1 cu Dinamo Batumi.
  • Deplasările au fost destul de anevoioase pentru Dinamo. Formația antrenată de Chiabrishvili (43 ani)a primit gol în fiecare din ultimele patru astfel de jocuri.

Pariază la Superbet pe meciurile de fotbal din Champions League!

Plasează pariul