Dortmund - AS Monaco. Germanii vor revanșa după sfertul de finală pierdut în urmă cu două sezoane

O reeditare a sfertului de finală din urmă cu două sezoane de UCL are loc în această seară pe Signal Iduna Park unde Borussia Dortmund și AS Monaco se vor înfrunta începând cu ora 22:00. Galbenii promit să își ia revanșa pentru eliminarea de la acea vreme, fiind convinși că pot oferi publicului un nou succes la scor la fel ca în partidele anterioare.
dortmund monaco

Borussia Dortmund se simte a fi din nou o echipă comparativ cu sezonul trecut când jocul prestat de galbeni a fost de multe ori peticit pe alocuri pentru a da cât de cât pe toată durata campionatului însă la vară se dorea o schimbare totală a prestațiilor din trecut a galbenilor și iată cum Lucien Favre a realizat lucruri importante până acum la Dortmund. Tehnicianul francez demonstrează că ce a reușit la Nice s-a înfăptuit de două ori mai repede și mai bine la clubul german, fiind astfel convins că echipa sa totuși nu este la capacitate maximă și că poate arăta și mai bine în jocurile care urmează. Dortmund se află pe locul 1 în clasament, depășind Bayern-ul lui Kovac, având astfel 14 puncte, 4 victorii și două egaluri în acest sezon. Revenirea de la Leverkusen din ultima etapă de la 0-2 la 4-2 a demonstrat calitatea lotului antrenorului francez, dar și spiritul redat de tehnician care s-a resimțit la nivel psihic după pauză când Reus și Paco Alcacer au adus bucuria pentru fani.

Dortmund echipa probabila: Bürki – Piszczek, Akanji, Diallo, Schmelzer – Witsel, Delaney – Pulisic, Reus (c), Sancho – Alcacer

AS Monaco este opusa adversarei din această seară. Clubul din Principat trăiește o adevărată dramă începând cu acest sezon deoarece toate lucrurile bune au dispărut de la formația lui Leonardo Jardim care se vede nevoită să încerce tot feluri de sisteme de joc și așezări pentru a încerca pe cât posibil să adune puncte pentru evitarea retrogradării din Ligue 1 deoarece la acest moment, Monaco nu a reușit decât un succes în campionat, la debutul în noul sezon în fața lui Nantes, iar de atunci nicio victorie, clasându-se astfel pe locul 18 cu 6 puncte, fiind pe prima poziție retrogradabilă care ar trebui să dea mai mult conducerii de gândit nu echipei în sine care totuși a acuzat plecările multor fotbaliști de valoare, iar în locul acestora au fost aleși fotbaliști de mâna a doua. Falcao sau Sidibe nu pot lua toate acțiunile pe cont propriu dovendindu-se astfel că echipa nu stă într-un singur jucător. Debutul în UCL a fost slab pentru monegasci care deși au condus pe Stade Louis II cu 1-0 pe Atletico, în cele din urmă au pierdut în fața madrilenilor cu scorul de 1-2.

Monaco echipa probabila: Subasic – Sidibe, Jemerson, Glik, Henrichs – N’Doram – Grandsir, Tielemans, Aholou, Chadli – Falcao (c)

Diferența de valoare și de spirit în acest moment ar trebui să își spună cuvântul încă din primul minut când galbenii ar trebui să înceapă în forță această partidă și să realizeze un succes pe care să îl țină minte și formația franceză după eliminarea din urmă cu 2 ani. Voi miza astfel pe o victorie clară a germanilor la cel puțin 2 goluri diferență, având totuși capacitatea să înscrie destul de lejer în poarta francezilor la ce formă dețin Reus sau Paco Alcacer.

Pronosticuri Dortmund - AS Monaco