Dinamo Zagreb - Young Boys. Se anunță spectacol la Zagreb

Arde Zagreb-ul în această seară din cauza partidei pe care o are de disputat Dinamo, echipa din oraș, contra formației elvețiene, Young Boys, din returul play-off-ului de calificare în grupele UCL. Meciul se anunță extrem de spectaculos, având la centru două formații care cu siguranță vor realiza un joc demn de participarea într-o asemenea competiție, fiind convins că la ora 22:00 va avea o audiență destul de importantă.

Dinamo Zagreb pornește cu prima șansă la calificare conform caselor de pariuri deoarece pe lângă lotul care deține o experiență extrem de importantă în UCL, are avantajul rezultatului din tur care. Formația croată condusă de la margine de Bjelica a reușit să ajungă până în play-off-ul UCL grazie succeselor pe care le-a izbutit în tururile precedente, dovadă că această formație își dorește să intre din nou în grupele celei mai prestigioase competiții europene. Victimile croaților au fost cei de la Beer Sheva și Astana, urmând ca adversarul din această dublă manșă să fie unul mult mai dificil, dar în fața căruia are armele cu care să o învingă. În partida tur au reușit un egal, scor 1-1, neașteptat de altfel după o primă repriză extrem de modestă, croații s-au descătușat în repriza a doua, având ghinion la unele faze deoarece victoria putea veni destul de ușor în cele din urmă pentru echipa lui Bjelica. Recent au câștigat în fața celor de la Slaven Belupo, scor 1-0, menținându-se în fruntea campionatului.

Young Boys se deplasează pe Stadion Maksimir cu gândul să reușească calificarea mult visată în grupele UCL, performanță pe care nu au izbutit-o până în acest moment. Echipa elvețiană este pe cale să reușească acest lucru, dar nu mai șansa poate decide. Antrenorul galben-negrilor, Seaoane, este convins că băieții săi vor da totul la fel ca în manșa tur pentru a reuși victoria, însă vor fi mai concentrați în compartimentul defensiv unde lucrurile au scârțâit după pauză, dar și în ofensivă unde majoritatea atacurilor au fost finalizate extrem de slab de către campioana Elveției. După un început avangard de partidă, Young Boys s-a stins ușor după golul marcat extrem de rapid, cedând teren inexplicabil croaților, fiind astfel un motiv întemeiat pentru antrenor să schimbe ceva la formația sa. Weekendul acesta au făcut instrucție pe teren propriu în campionat contra celor de la Xamax, scor 5-2.

Partida va fi cu siguranță la fel de disputată ca în manșa tur, deși de această dată atmosfera va fi cu totul alta, Zagreb-ul promițând un spectacol uimitor în tribune, Dinamo fiind nevoită să se ridice la nivelul galeriei. Voi miza pe echipa croată în privința calificării și chiar a câștigării jocului deoarece dețin o experiență în plus, chiar și din punct de vedere valoric, lucruri care se vor observa în această manșă retur.

Pronosticuri Levante - Sevilla