Crusaders - Ludogorets. Scorul din tur este satisfăcător calificării.

Prima zi din returul optimilor de calificări din UEFA Champions League oferă o serie de meciuri ce cu siguranță vor oferi un spectacol frumos iubitorilor de fotbal. Una dintre acestea este cea dintre Crusaders și Ludogorets, duel ce este programat de la ora 22:00 în Belfast. Echipa oaspete a câștigat pe teren propriu cu scorul de 7-0, înregistrând cel mai mare rezultat din aceste calificări din UCL, lucru care cu siguranță o pregătește foarte bine pentru play-off-ul de calificare în grupe.

Crusaders,gazda acestei dispute, nu mai deține nicio șansă de calificare în următoarea fază a sferturilor de calificare, astfel că acest joc este mai mult pentru suporterii veniți să vadă Ludogoretsul lui Moți la Belfast. Majoritatea jocurilor disputate de această formație s-au balansat în cadrul campionatului natal și a cupei,iar presiunea europeană a căzut covârșitor pe umerii fotbaliștilor nord-irlandezi. Crusaders a reușit să ridice deasupra capului titlul de campioană, lucru care i-a asigurat prezența pe tabloul de calificare spre grupele UCL. Nord-irlandezii sunt conștienți de limitele pe care le dețin, și au sperat să realizeze atât cât le permite adversarul. Aceștia au plecat extrem de șifonați din Bulgaria, primind 7 goluri care taie orice șansă de calificare.

Ludorogets, oaspetele de seamă din acest retur al optimilor de calificare, este deja calificată în următoarea fază eliminatorie datorită rezultatului excelent de pe teren propriu din tur. Bulgarii dețin o experiență extrem de importantă în abordarea unor asemenea partide. An de an, echipa lui Cosmin Moți a reușit să participe cât se poate de aproape de masa bogaților, iar de cele mai multe ori s-a lipit de succese. Banii au fost principala sursă prin care s-a putut așa ceva, patronul formației bulgare dorind să facă din aceasta o forță care să se lupte în grupele UCL. Ludogorets a reușit să înscrie nu mai puțin de 7 ori în poarta celor de la Crusaders, fiind un antrenament excelent pentru fotbaliștii săi care vor încerca să se definitiveze cu forma fizică și cea tehnică pentru a fi apți pentru următoarele dueluri din UCL. Swierczok a reușit să marcheze un hat-trick, în timp ce Marcelinho a venit cu o dublă, iar Keseru cu un singur gol pe tabelă.

Scorul din tur a asigurat-o pe Ludogorets de locul din sferturi, astfel că aceasta vine mai mult în vacanță pe tărâmul nord-irlandez, fiind o deplasare destul de lungă și obositoare pentru Moți&Co. Cred că aceștia nu vor scădea din turația motoarelor, astfel că vom avea parte tot de un spectacol cu goluri, atacanții echipei bulgare fiind într-o sete destul de mare de a marca, Keseru încercând să fie din nou golgheterul campioanei din Bulgaria.

Pronosticuri Athletic Bilbao - Real Madrid