Bayern Munchen - Ajax. Orgoliul nemților este rănit după ultimele rezultate și promit spectacol pe Allianz Arena

Întreaga suflare de la Munchen așteaptă această confruntare din UCL pe care favoriții ei speră să câștige pentru a-și spăla păcatele cu ultimele rezultate înregistate în campionat. Bayern va disputa cel de-al doilea joc din UCL contra celor de la Ajax chiar pe Allianz Arena și speră să reușească victoria pentru că altă alternativă nu dețin în acest moment, fiind șansa acesteia pentru a îndrepta lucrurile.
bayern jong ajax

Bayern Munchen se vedea foarte bine așezată și construită în fapt de la venirea lui Niko Kovac pe banca bavarezilor, iar succesul era garantat după câteva etape pentru aceștia care nu credeau că pot strica totul în doar o săptămână. Croatul a avut parte de primele sale două rezultate negative pe banca lui Bayern însă nu este dezamăgit de formația sa care până atunci reușiseră lucruri fantastice. Asemenea momente au loc într-o echipă, chiar și ea uriașă, contând mai mult capacitatea de revenire. După un egal nemeritat în fața celor de la Augsburg, scor 1-1, a urmat un insucces la Berlin în fața Herthei, scor 0-2, bavarezii ne reușind să întoarcă scorul în a doua repriză. În UCL totul s-a desfășurat conform planului în prima etapă, Bayern câștigând în fața Benficăi cu scorul de 2-0 și astfel atacă din nou victoria în această seară.

Bayern Munchen echipa probabila: Neuer (c) – Kimmich, Süle, Hummels, Alaba – Thiago, Sanches – Robben, James, Ribery – Lewandowski

Ajax a reușit în cele din urmă să facă din nou parte pe tabloul din grupele UCL unde speră să reușească în cele din urmă să obțină o poziție care la final să o mențină în continuare într-o cupă europeană. Formația din Amsterdam condusă de Ten Hag reușește lucruri frumoase până în acest moment și speră să aibă aceleași rezultate și mai departe. Chiar dacă a pierdut destul de umilitor la Eindhoven în fața PSV-ului scor 0-3, Ajax se află pe locul 2 cu 16 puncte acumulate până acum, fiind într-adevăr la 5 distanță de lider însă campionatul este lung, iar o asemenea distanță de poate recupera. În UCL și-a făcut debutul perfect contra grecilor de la AEK Athena cărora nu le-au oferit niciun fel de șansă pentru a scoate măcar un punct pe terenul de la Amsterdam, 3-0 fiind scorul în favoarea olandezilor.

Ajax echipa probabila: Onana – Mazraoui, De Ligt, Blind, Tagliafico – Eiting, Schöne, Ziyech – Tadic (c), Huntelaar, Neres

Bavarezii sunt de departe favoriții serii în această dispută de pe Allianz Arena din care speră să își adjudece victoria deoarece are mare nevoie de puncte în grupa de UCL pentru a reuși cât mai repede să își stabilească locul de calificare în primăvara europeană. Totuși, atmosfera de la Munchen nu este chiar atât de bună și cred că cel mai potrivit pronostic este acela pe goluri, având șanse mari să vedem cel puțin 3 sau chiar 4 în această seară.

Pronosticuri Bayern Munchen - Ajax