Atletico Madrid - Club Brugge. Belgienii pot realiza surpriza pe Wanda Metropolitano

Un meci așa zis simplu pentru gazda confruntării nu va fi chiar așa precum arată casele de pariuri însă jocul prestat în ultima vreme confirmă totuși un succes al acestora. Este vorba de Atletico Madrid ce va da piept de la ora 22:00 pe Wanda Metropolitano cu Club Brugge, belgienii fiind victimă sigură în fața madrilenilor.
atletico

Atletico Madrid pare că și-a revenit din impasul prin care a trecut în start-ul sezonului competițional când nu reușea să mai lege succes lucru ce l-a îngrijorat mult pe Cholo Simeone care ulterior a reușit să își motiveze băieții și astfel să bifeze din nou rezultate pozitive care să o ridice mai sus pe Atletico în clasament. În acest moment, clubul madrilen se află pe locul 4 cu 12 puncte, având o serie de 5 jocuri în care  nu a cunoscut înfrângerea. Poate cel mai dificil meci de până acum a fost chiar cel de duminică când madrilenii au avut derby-ul orașului pe Santiago Bernabeu cu Los Blancos, meci încheiat cu un 0-0 alb în cele din urmă. Atletico a debutat cu dreptul în UCL în fața lui Monaco cu scorul de 2-1 și este pregătită să își câștige poziția de lider încă din primele jocuri pentru a fi liniștită în ultimele jocuri.

Echipa probabila Atletico Madrid (4-4-2): Oblak; Torres Belen, Gimenez, Godin, Luis; Correa, Saul, Hernandez, Lemar; Griezmann, Costa.

Club Brugge se bucură la maximum de această prezență în grupele UCL deși este conștientă de lipsa de valoare și de experiență a acesteia care este victimă sigură în majoritatea partidelor, mai puțin cu trupa monegască, încercând aceștia pe cât posibil să scoată un punct sau două pentru a se califica în primăvara europeană din UEL. Formația antrenată de Ivan Leko nu prezintă niciun fel de problemă în campionat de câțiva ani, situație ce se repetă și de această dată dacă privim la ce rezultate a reușit să obțină până acum clubul belgian. Formația din Brugge este lider cu 25 de puncte, câștigând 8 din cele 9 partide disputate și realizând o singură remiză, un procentaj excelent care o poate încorona din nou campioană în ritmul acesta. Debutul în UCL a fost unul nu tocmai pe placul fanilor care au văzut cum echipa lor pierde chiar pe teren propriu în fața lui Dortmund, scor 0-1, dar acest lucru cu siguranță îi va motiva și mai mult pe jucătorii antrenorului croat că pot izbuti un rezultat pozitiv pe Wanda Metropolitano.

Echipa probabila Club Brugge (3-1-4-2): Letica; Poulain, Mitrovic, Denswil; Rits; Vlietinck, Vormer, Vanaken, Groeneveld; Schrijvers, Wesley.

Ambiția este arma letală a echipei lui Cholo Simeone pe care s-a bazat întotdeauna însă aceasta se poate întoarce oricând împotriva ta, iar o formație ca cea belgiană poate realiza oricând o minune dacă norocul va fi și de partea acesteia deoarece calitate prezintă, iar numai un joc complet dăruit va încununa partida cu măcar un punct în grupă pentru belgieni. Cota este una destul de mare oferită de către bookmakeri, dar pe care ne vom baza, crezând astfel în atacul acestora că pot marca în poarta lui Oblak neașteptat de către toată lumea, și chiar să izbutească un rezultat de egalitate.

Pont Pariuri Slovenia - Cipru