APOEL - Suduva. Ciprioții au nevoie de o minune.

Prima zi din returul optimilor de calificări din UEFA Champions League oferă o serie de meciuri ce cu siguranță vor oferi un spectacol frumos iubitorilor de fotbal. Una dintre acestea este cea dintre APOEL și Suduva, duel ce este programat de la ora 20:00 în Nicosia. Echipa oaspete a câștigat pe teren propriu cu scorul de 3-1, uimind o lume întreagă, dar mai ales pe ciprioți care nu se așteptau la un astfel de rezultat, de această dată fiind nevoiți să practice cel mai bun și mai pragmatic fotbal pentru a se califica.

APOEL, gazda acestui retur, pornește la casele de pariuri cu prima șansă la câștigarea jocului, dar cu cea de a doua la calificare datorită deficitului de 2 goluri care trebuie recuperat. Ciprioții au o vastă experiență în abordarea unor asemenea partide, dar mai cu seamă contează lotul acestora. Dacă în trecut calificarea se realiza mai ușor ca până acum, lucrurile de această dată stau altfel, iar lotul numai este unul la fel de impresionant ca acum câțiva ani. APOEL a reușit să mai cucerească un titlu de campioană grazie unei reveniri pe ultima sută de metri. Formația din Nicosia va avea nevoie și de public pentru a uita de partida dezastruoasă din Lituania și a se concentra cu precădere pe jocul din această seară pe care trebuie neapărat să îl câștige.

Suduva,oaspetele acestei partide, pornește neașteptat cu prima șansă la calificare în urma rezultatului de 3-1 contra celor de la APOEL. Majoritatea jocurilor disputate de această formație s-au balansat în jurul unor trofee de genul campionat-cupă, iar presiunea europeană ar putea să cadă greu pe fotbaliștii lituanieni, mai ales că în acest moment aceștia au șansele de calificare. Suduva a reușit să câștige campionatul în fața lui Zalgiris, și astfel și-a asigurat prezența în aceste meciuri de calificare în grupe, unde totuși va fi extrem de greu de ajuns. Un lucru care cu siguranță este excelent pentru această formație și cred că a contat decisiv în vederea victoriei este faptul că se află în plin campionat, iar acest lucru i-a ajutat pe fotbaliștii lituanieni să se mobilizeze și să ofere cel mai bun fotbal al lor.

Ciprioții au nevoie de o minune în concluzie pentru a reuși calificarea deoarece jocul prestat de Suduva a fost unul extrem de pragmatic și solid, lucruri care nu cred că nu se vor observa și în partida din Nicosia. APOEL va încerca să se folosească de experiența europeană și de calitatea jucătorilor pentru a întoarce scorul și să se califice în extremis în următorul tur european. Totuși, voi merge pe un număr de cel puțin 3 goluri deoarece lituanienii vor găsi ei o cale pentru a reuși să marcheze măcar un gol.

Pronosticuri Hoffenheim - Dortmund