AEK Athena - Celtic. Verzii au nevoie de o partidă perfectă.

Returul celei de a treia faze eliminatorii din preliminariile UEFA Champions League debutează în această zi de marți cu o serie de partide extrem de interesante care vor alinia la centru formații de top din Europa. Una dintre aceste partide este cea dintre AEK Athena și Celtic Glasgow, duel programat de la ora 21:00 pe Spiros Louis Stadium. Grecii au reușit să remizeze în Scoția într-o manieră destul de norocoasă, dar se pare că aceasta îi oferă oportunitatea unei speranțe destul de mari la calificare.
AEK celtic

AEK Athena, gazda acestei partide, primește vizita scoțienilor în postura de favorită atât la calificare cât și la câștigarea jocului conform caselor de pariuri.Formația din Grecia antrenată de la margine de spaniolul Jimenez a reușit să se claseze pe locul 2 anul trecut, și astfel a obținut biletele spre turul 3 preliminar din UCL. Grecii s-au calificat până în primăvara europeană din UEL, și este pregătită să realizeze lucruri importante și anul acesta dacă jocul le va permite să spere la asemenea performanțe. Deși nu a debutat în noul sezon, grecii s-au descurcat de minune pe Celtic Park unde a reușit să scoată un rezultat pozitiv, însă jocul practicat nu a fost unul prea bun, concentrându-se într-adevăr mai mult pe apărare, încercând și de această dată să joace mai mult pe contraatac.

Celtic Glasgow, oaspetele acestei partide, se deplasează în Grecia cu scopul de a reuși să se califice în play-off deși situația se prezintă destul de rău pentru verzi. Echipa din Scoția este dornică să ajungă până în grupele UCL la fel ca sezonul trecut, dar vor avea nevoie de o prestație excelentă în această seară. Jocul prestat în cele două manșe din turul 1 contra echipei din Armenia, Alashkert, nu a convins atât de tare, deși a reușit să se califice cu un rezultat de 6-0 la general. Contra norvegienilor de la Rosenborg, jocul scoțienilor a fost unul foarte bun, foarte eficient pe fază ofensivă. Deși jocul contra grecilor a conținut câte o parte din fiecare partidă disputată, ghinionul a fost destul de mare pentru  scoțieni care și cu un om în plus nu au reușit să câștige jocul, având nevoie de o mai mare concentrare la finalizare în partida retur fiind nevoiți să înscrie cel puțin odată.

Scoțienii deși nu vor avea terenul de partea lor, dețin o mulțime de minute jucate până în acest moment în cadrul oficial din campionat și UCL, astfel că deși echilibrul s-a văzut între cele două în tur, Celtic-ul pare să fie formația care va avea puterea să se califice mai departe. Cred în puterea scoțienilor că vor izbuti să acceadă în play-off, dar cu siguranță vom avea un joc în care și grecii vor reuși să marcheze.

Pronosticuri Levante - Sevilla