Mari amatori de jocuri de tip slot ( mai popular denumite pacanele sau jocuri ca la aparate) romanii au inceput sa prinda gustul si cazinourilor online care ofera astfel de servicii.

Unul dintre cele mai bune cazinouri online de pe piata romaneasca in acest moment este Sportingbet iar un roman care joaca la ei a lovit un jackpot de aproximativ 18.000 euro zilele trecute.

Totul a inceput la jocul ca la aparate (slots) Cosmic Fortune cu o banala miza de 3 ron:

jocuri ca la aparate - cosmic fortune

Dupa cum se vede in imaginea de mai sus acest joc are 5 jackpoturi: Mega, Major, Midi,Mini si Rapid. Fericitul castigator a declansat jackpotul Major.

Cum spuneam, totul a inceput la miza de 3 ron, moment in care a declansat 10 Free Spins, priviti mai jos in imagini cum s-a lovit si jackpotul:

image001

image002

image003

image005

Asadar la finalul celor 10 runde gratuite s-a declansat si bonusul pentru Jackpot, deznodamantul fiind unul cum nu se putea mai bine pentru respectivul jucator: sold initial – 134.95 RON , sold final – 85 610.43 RON!

Felicitari si la mai mare.

Desi castigul este unul fabulos, tin sa va reamintesc ca jocurile online de noroc trebuiesc practicate cu multa responsabilitate si sa riscati doar banii care vi-i permiteti. Jocurile de noroc online ar trebuii practicate strict ca un mod placut de distractie!

Poti incerca si tu jocurile de casino de la Sportingbet apasand aici si iti dam un bonus generos de bun venit de 100% pana la 1200 RON!

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Betano introduce sporturile virtuale Poti plasa mai multe pariuri pe bilet din acelasi sport Cea mai recenta casa de pariuri online care a introdus sporturile virtuale pe site este Betano, avand parte de aceasta surpriza la inceputul sa...
Cursa sloturilor Gameart: 10.000 RON CASH premii totale Premiile vor fi creditate in bani reali, pe 19 aprilie Incepand cu data de 3 aprilie, clientii agentiei de pariuri si jocuri de noroc online Netbet pot participa la Cursa Sloturilor Gameart, in urma ...
Castiga una din cele 5 vacante de vis oferite de Unibet Joaca la sloturile eligibile in perioada 29 martie - 8 aprilie 2018 Daca si tu faci parte din categoria celor carora vacanta de vara li se pare foarte departe, trebuie sa stii ca agentia internationa...