Mari amatori de jocuri de tip slot ( mai popular denumite pacanele sau jocuri ca la aparate) romanii au inceput sa prinda gustul si cazinourilor online care ofera astfel de servicii.

Unul dintre cele mai bune cazinouri online de pe piata romaneasca in acest moment este Sportingbet iar un roman care joaca la ei a lovit un jackpot de aproximativ 18.000 euro zilele trecute.

Totul a inceput la jocul ca la aparate (slots) Cosmic Fortune cu o banala miza de 3 ron:

jocuri ca la aparate - cosmic fortune

Dupa cum se vede in imaginea de mai sus acest joc are 5 jackpoturi: Mega, Major, Midi,Mini si Rapid. Fericitul castigator a declansat jackpotul Major.

Cum spuneam, totul a inceput la miza de 3 ron, moment in care a declansat 10 Free Spins, priviti mai jos in imagini cum s-a lovit si jackpotul:

image001

image002

image003

image005

Asadar la finalul celor 10 runde gratuite s-a declansat si bonusul pentru Jackpot, deznodamantul fiind unul cum nu se putea mai bine pentru respectivul jucator: sold initial – 134.95 RON , sold final – 85 610.43 RON!

Felicitari si la mai mare.

Desi castigul este unul fabulos, tin sa va reamintesc ca jocurile online de noroc trebuiesc practicate cu multa responsabilitate si sa riscati doar banii care vi-i permiteti. Jocurile de noroc online ar trebuii practicate strict ca un mod placut de distractie!

Poti incerca si tu jocurile de casino de la Sportingbet apasand aici si iti dam un bonus generos de bun venit de 100% pana la 1200 RON!

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Castiga 15000 RON participand la jocurile slot Incepe cu niste runde gratuite O surpriza placuta pentru noi o reprezinta faptul ca in aceasta perioada de inceput a anului sunt organizate destule promotii cu premii totale destul de mari. Asta inta...
Completeaza misiunile si castiga o vacanta in Bali Castigatorul se va decide prin tragere la sorti Ce poate fi mai frumos decat sa incepi anul cu o vacanta? Si nu oriunde, ci in Bali, o destinatie exotica pe placul tau, cu siguranta. Aceasta sansa it...
Premii totale de 40000 RON cu doar 20 RON mizati Promotia dureaza pana de Sfantul Ion In aceasta perioada in care majoritatea campionatelor, incluzand aici mai ales Liga I, se afla in pauza competitionala, casa online Netbet mizeaza pe jocurile de ...