In fiecare luni si joi ai turnee de sloturi video

Casa online Betano a devenit cunoscuta pentru oferta foarte bogata de pariuri sportive, insa am putea arunca o privire si la jocurile de cazino.

Acolo de doua ori pe saptamana se organizeaza un turneu la jocurile slot, primul loc la un astfel de turneu obtinand 180 euro cash, fara a trebui sa-i ruleze. Competitia se desfasoara in fiecare luni si joi, nefiind necesara inscrierea pentru a juca. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa joci pe bani reali minim un joc care este inclus la turneu. Vei recunoaste usor jocurile slot video eligibile pentru turneu, acestea fiind marcate cu litera T.

Jucatorului care a obtinut cel mai mare profit (castig-pariu) in 20 runde consecutive ii va fi creditat contul cu 180 euro, celui de-al doilea cu 130 euro, al treilea clasat va primi 80 euro, al patrulea 50 euro, iar ocupantii locurilor 5 si 6 cate 30 euro. Sistemul de cazino calculeaza automat cea mai buna serie de profit din 20 runde consecutive. Asta nu este insa tot, fiindca pentru a fi eligibil la un premiu trebuie sa joci minim 850 runde, miza minima a uneia fiind 0.5 euro.

In fiecare luni si joi ai turnee de sloturi video

Sa joci 850 runde intr-o singura zi, chiar si la jocurile slot (ca la aparate) nu este la indemana oricui si tocmai aceasta regula face turneul de la casa online Betano sa fie diferit si mai interesant fata de alte turnee de acest gen.

In fiecare luni si joi ai turnee de sloturi video, clasamentul fiind actualizat periodic pe parcursul unei zile. Il poti vedea in partea dreapta a browserului atunci cand ai un joc de cazino deschis. Numele jucatorilor care au efectuat deja cele 850 rotiri sunt afisate in clasament cu verde. Premiile vor fi creditate in cont imediat dupa finalizarea fiecarui turneu.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

In octombrie ai cursa loteriilor cu premii de 10000 RON Vor fi premiati 70 jucatori Singura casa de pariuri aflata exclusiv in mediul online ce ofera pariuri pe loterii este Netbet. Avand in vedere ca aceasta este recunoscuta ca prezentand cele mai multe ...
Premii totale de 250.000 RON pentru amatorii de sloturi Premii nebune te asteapta la Winmasters de Halloween In cazul in care esti pasionat de sloturi ,, sangeroase" si iti doresti o parte din premiile de 250.000 de ron, trebuie sa citesti cu atentie rand...
Castiga puncte de loialitate jucand la cazino Daca esti membru VIP vei castiga mai repede punctele Cu totii stim ca jocurile de cazino implica mai multe riscuri financiare decat pariurile sportive si chiar decat pokerul. De aceea, casele online ...