Obtine pana la 600 rotiri fara conditii de rulaj


Vei putea puncta in 6 clasamente

Intre 12 si 25 martie iubitorii jocurilor slot ar trebui sa studieze cu atentie site-ul Unibet. Asta deoarece acolo vor gasi un turneu in urma caruia se vor acorda 100 rotiri la un anumit joc slot pentru primii clasati. In total vor fi 6 clasamente, avand sansa, asadar, de a castiga nu mai putin de 600 rotiri.

Pentru fiecare clasament premiul va fi acordat la sloturi diferite. Astfel, la primul clasament castigatorii vor primi rotirile la Starburst, la al doilea la Gonzo’s Quest, la al treilea la Finn and the Swirly Spin, la al patrulea la Twin Spin, rotirile pentru cel de-al cincilea clasament creditandu-se la Asgardian Stones, iar pentru ultimul la Twin Spin Deluxe.

Clasamentele (turneele) nu vor rula simultan, ci intr-un anumit interval. Prin urmare, primul turneu va avea loc pe 12 si 13 martie, al doilea pe 14 si 15 martie, al treilea de pe 16 pana pe 18 martie, al patrulea pe 19 si 20 martie, al cincilea pe 21 si 22 martie, iar al saselea intre 23 si 25 martie. Fiecare turneu va incepe la 00:00 CET in prima zi a intervalului si se va incheia la 23:59 CET in ultima zi a intervalului.

Pentru a participa la un turneu trebuie sa optezi la promotie din pagina acesteia, dupa care sa joci sloturile corespunzatoare acelui turneu, sloturi pe care le gasesti la termeni si conditii tot in pagina promotiei. Atentie, trebuie sa optezi la fiecare din cele 6 turnee la care doresti sa joci, in caz contrar nepunctand. Fiecare clasament va calcula cel mai mare castig egalizat al tau in 20 runde consecutive. Cu alte cuvinte, nu este neaparat necesar sa joci sute sau mii de runde pentru a fi printre primii in clasament, ci te poti opri la 20 daca esti multumit de rezultat.

UnibetNu mai sta pe ganduri

Opteaza acum

In cele 6 turnee poti obtine pana la 600 rotiri gratuite fara conditii de rulaj, clasamentul actualizandu-se de mai multe ori pe zi in pagina promotiei.

Fiecare clasament va premia primii 300 utilizatori, primul clasat urmand a primi 100 rotiri, fiecare cu o valoare de 25 lei. Cei imediat sub el vor primi si ei 100 rotiri, valoarea uneia fiind insa mai mica. Pentru a conta la numaratoare fiecare rotire trebuie sa aiba o miza minima de 0.5 lei. Rotirile se vor credita in termen de 72 ore de la incheierea turneului respectiv.

Cum particip?

  1. Daca nu ai cont la Unibet inregistreaza-te aici
  2. Promotii
  3. “Castiga rotiri gratuite fara conditii de rulaj”
  4. Opteaza pentru fiecare turneu la care vrei sa participi
  5. Joaca sloturile care participa la fiecare turneu
  6. In clasamentul fiecarui turneu vor conta cele mai bune rezultate obtinute in 20 runde consecutive

Castiguri mari cu investitii mici