Joaca blackjack si castiga dublu in acest weekend


Bonusul este creditat cash

Duminica, 18 martie, este St. Patrick’s Day, sarbatoare punctata in ultimii ani de zile de casa online Unibet prin prezentarea catorva promotii. Iubitorii jocurilor de cazino, mai ales al jocului de Blackjack, vor fi incantati sa afle ca in acest weekend Unibet a pregatit o promotie la care ti se va dubla castigul avut la jocul de carti daca vei realiza un lucru deloc imposibil. Ba chiar poti beneficia de bonus in mai multe randuri pe parcursul weekendului, nu doar o data.

Concret, de fiecare data cand vei juca blackjack in acest weekend in platforma Live Casino, iar suma cartilor tale va fi exact 17, pe cand cea a dealerului nu va fi cuprinsa intre 17 si 21, castigul ti se va dubla. Castigul maxim total dublat de Unibet ca urmare a acestei promotii este 250 lei. In vederea promotiei sunt incluse si pariurile tip Bet Behind, in care pariezi pe mana altui jucator cat timp astepti la masa sa se elibereze un loc, de exemplu. Cu alte cuvinte, daca jucatorul ales de tine va avea suma cartilor 17, iar dealerul nu va avea intre 17 si 21, ti se va dubla castigul.

UnibetBucura-te de acest cadou oferit de St.Patrick’s Day

Joaca acum

Joaca blackjack si castiga dublu in acest weekend, eligibile fiind toate mesele de Blackjack din sectiunea “Live Blackjack – Grand”.

Ti se va dubla castigul de fiecare data cand se vor indeplini conditiile enuntate mai sus, indiferent de numarul de carti primit de tine sau de dealer. Castigurile se vor credita ca bani cash in cel mult 72 ore de la incheierea promotiei.  Aceasta se va incheia in noaptea de 19 martie, ora 1:30.

Cum particip?

  1. Daca nu ai cont la Unibet inregistreaza-te aici
  2. Promotii
  3. Ai incredere in norocul irlandez in aceasta zi de Sf. Patrick
  4. Optati
  5. Joaca acum (sub butonul “Optati”)
  6. Miza minima e 25 lei
  7. De fiecare data cand suma cartilor tale e 17, iar a dealerului nu e cuprinsa intre 17 si 21, castigurile ti se vor dubla
  8. Bonusul total e de 250 lei, acordat sub forma de cash

Promotie valabila doar azi si maine