Castiga 20 rotiri fara cerinte de rulaj


Trebuie sa joci la video sloturi pentru asta

Zilele acestea casa online Betano propune pasionatilor jocurilor slot (ca la aparate) o promotie destul de tentanta si asta deoarece eventualele castiguri in urma rotirilor sunt platite in bani cash, fara cerinte de rulaj. Promotia se adreseaza tuturor celor care au cont la Betano.

Promotia apare in coltul din stanga al paginii principale, cu un simplu click pe imagine ajungand in pagina promotiei. Apoi trebuie sa te inscrii la promotie din pagina acesteia, cu specificatia ca daca ai participat deja in cadrul ofertei Betano pentru Starburst (10 rotiri la Starburst in fiecare luni, miercuri si vineri) esti inscris automat la aceasta promotie.

BetanoRotirile te asteapta

Inscrie-te acum

Indeplinind conditiile poti castiga 20 rotiri fara cerinte de rulaj la Starburst sau Wild Wild West.

Asta daca vei juca intr-o singura zi cel putin 200 jocuri in perioada amintita mai sus la oricare video sloturi din cazinoul Betano (35 la numar). In schimb, daca vei juca intre 100 si 199 jocuri vei primi doar 10 rotiri, tot fara cerinte de rulaj, la aceleasi doua jocuri. Promotia este valabila in fiecare zi, pana pe 15 decembrie, cu exceptia zilelor de vineri si sambata. Asta inseamna ca poti castiga 20 rotiri fara cerinte de rulaj zilnic, daca vei indeplini conditiile. Butonul “Inscrie-te acum” din pagina promotie trebuie apasat doar in prima zi in care te hotarasti sa incerci promotia, nu zilnic.

Rotirile gratuite vor fi creditate in contul tau ziua urmatore indeplinirii cerintelor, intre orele 13:00 si 16:00. Din momentul creditarii lor, ai la dispozitie 3 zile pentru a le folosi.

Cum particip?

  1. Daca nu ai cont la Betano inregistreaza-te acum
  2. Participa intr-o singura zi la minim 100 jocuri video slot
  3. Daca vei juca intre 100 si 199 jocuri vei primi 10 rotiri la Starburst sau Wild Wild West, iar daca vei juca minim 200 jocuri vei primi 20 rotiri
  4. Poti beneficia de promotie in fiecare zi, pana pe 15 decembrie

Beneficiaza zilnic de promotie