Cazino online

Betano ofera 60 rotiri gratuite fara depunere 15-29 mai 2022

Betano ofera 60 rotiri gratuite fara depunere si fara rulaj pentru clientii noi in perioada 15-29 mai 2022. Rotirile se acorda la jocul Betano Bonanza.


Luna Mai este o sarbatoare la Betano Romania, pentru ca aceasta agentie aniverseaza 6 ani de activitate. Echipa Betano a pregatit multe campanii atractive in aceasta perioada, capul de afis il reprezinta tombola cu premii totale de 300.000 euro cash. Tot in luna mai pe Betano avem calendarul aniversar ce ne aduce diferite misiuni in fiecare zi prin care putem castiga premii extra.

Nu toata lumea insa are buget ridicat pentru a paria, sau poate pur si simplu nu vrea sa bage bani la jocurile de noroc, pentru aceasta categorie, Betano lanseaza o oferta de mare interes: rotiri gratuite fara depunere si fara rulaj pentru clientii noi in perioada 15-29 mai 2022.

Inscrie-te acum pe Betano folosind codul special BETANO6 (in pasul 3) si primesti a doua zi dupa inscriere, 60 freespins fara depunere si  fara rulaj la jocul Betano Bonanza!

Cum profiti de oferta?

  1. Deschide un cont nou la Betano de aici
  2. Foloseste codul BETANO6 la inscriere (pasul 3)
  3. A doua zi dupa inregistrare primesti 60 rotiri gratuite fara depozit la Betano Bonanza

Termeni si conditii pentru oferta fara depunere de la Betano, 15-29 mai 2022

  • Oferta se adreseaza doar clientilor noi
  • Trebuie sa folosesti codul BETANO6 la inregistrare
  • Rotirile gratuite sunt valabile doar la jocul Betano Bonanza
  • Se acorda 60 rotiri cu o valoare de 0.20RON/spin
  • Nu exista conditii de rulaj
  • Rotirile gratuite se acorda a doua zi in cont

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.