Cea mai recenta casa de pariuri online care a introdus sporturile virtuale pe site este Betano, avand parte de aceasta surpriza la inceputul saptamanii. O alta surpriza placuta legata de sporturile virtuale este ca la Betano gasim nu mai putin de 7 asemenea sporturi, cel mai mare numar dintre toate casele de pariuri ce prezinta aceasta optiune.

Cele 7 sporturi virtuale pe care putem paria sunt fotbal, tenis, baschet, speedway, ciclism, curse de ogari si curse de cai. Evident, sporturile virtuale ruleaza non-stop, durata dintre un meci si altul la un anumit sport fiind de 4 minute. Timpul efectiv de joc este de maxim doua minute, daca ne referim la fotbal, tenis si baschet, respectiv de aproximativ 35 secunde la celelalte 4 sporturi.

Saptamana asta Betano introduce sporturile virtuale

Poti adauga pe bilet chiar si pariuri pe meciuri/curse care incep in 45 minute. Sa spunem ca un meci de fotbal virtual dispune de 5 optiuni de pariere, unul de tenis de 3 optiuni, unul de baschet de 9 optiuni, iar cele 4 curse de o singura optiune. Care sunt acelea te lasam sa descoperi singur. Categoria in care se gasesc aceste sporturi se numeste “Virtuale”, putandu-le vedea in transmisiune directa chiar daca nu esti logat.

Cum particip?

  1. In caz ca nu ai cont la Betano inregistreaza-te aici
  2. Virtuale
  3. Poti plasa si combina ce pariuri doresti pe un bilet, inclusiv pe cele dintr-un singur sport
Joaca