Cazino online

800 rotiri gratuite la pacanele 20 Super Hot cu Unibet Cazino

Unibet Cazino Online ne aduce cele mai multe rotiri gratuite la pacanele! Deschide un cont nou si fa un depozit de minim 200 RON pentru a activa cele 800 de rotiri gratuite la jocul ca la aparate 20 Super Hot. Chiar si cu un depozit de minim 100 RON vom primim 400 freespins.


Jocurile ca la aparate parca au explodat in ultimul an, poate ca pandemia de Covid-19 care ne-a obligat sa ne mutam activitatea mai mult sau chiar total in online, a atras jucatorii de pacanele pe internet. In Romania avem multe platforme de jocuri de noroc online ce ne aduc jocurile favorite pe orice dispozitiv.

Operatorii au invatat ca jucatorii vor bonusuri cat mai mari cu depozite cat mai mici, de exemplu Unibet vine cu cel mai mare numar de rotiri gratuite pentru clientii noi. 800 de rotiri gratuite pentru un depozit de minim 200 RON. Rotirile se acorda la jocul de tip slot 20 Super Hot.

Alege-ti bonusul de bun venit la Unibet Cazino.

  • La o primă depunere între 100 – 149 RON – 400 ROTIRI
  • La o primă depunere între 150 – 199 RON – 600 ROTIRI
  • La o primă depunere de minim 200 RON – 800 ROTIRI

Rotirile gratuite sunt acordate la jocul 20 Super Hot si sunt disponibile doar pe mobil din browserul de internet. Castigurile obtinute prin aceste rotiri gratuite sunt sub forma de BANI BONUS cu conditii de rulaj x3 la sloturi. Fiecare rotire gratuita are o valoare de 0.20 RON.

Obtine pana la 800 de rotiri gratuite la inregistrare pe Unibet Cazino

  1. Deschide un cont nou la Unibet Cazino de aici
  2. Fa un depozit de minim 100 RON
  3. Vei incasa intre 400 si 800 de rotiri gratuite pentru jocul 20 Super Hot
  4. Castigurile din freespins sunt ca bonus cu rulaj x3

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.