5000 euro astazi in cazinoul online Unibet - joaca acum!


Calendarul primaverii contiua si azi, 25 martie, cu un super turneu de jocuri ca la aparate (pacanele) la care sunt pusi la bataie 5000 euro premii cash!

jocuri ca la aparate bonusCum particip si care sunt regulile?

Trebuie doar sa joci la oricare dintre jocurile online preferate si sa rulezi cat mai mult. Marele avantaj al acestui turneu este acela ca se iau in considerare doar rotirile cu miza minima de 10 centi, aproximativ 1 RON.

Aceasta conditie da sanse tuturor pentru ca vei primii 1 punct indiferent ca joci la miza 1 ron sau 10 ron!

Turneul se desfasoara pana la ora 2:00 (26 martie) urmand ca punctajul final si premiile castigate sa fie afisata in pagina de promotii din cazino.

AVANTAJ : Jucatorii care nu au un cont inca la Unibet pot lua bonusul maxim de 100% pana la 500 RON. Cu alte cuvinte ai depus 500 ron si joci cu 1000 Ron. Cu bonusul si depozitul veti genera cel putin 5000 puncte (in cel mai rau caz), puncte care va asigura o pozitie destul de buna in clasamentul final cu premii de 5000 de euro. Aceasta estimare de puncte a fost facuta fara a lua in calcul si posibilitatea de a lovi o plata mai mare, care automat inseamna si cresterea punctajului.

Ia si 500 RON BONUS si participa chiar ACUM >>>