Ruleta online

Iata cele mai bune sfaturi de care trebuie sa tineti cont atunci cand vreti sa va incercati norocul la ruleta:

Stabileste un buget

Stabileste-ti foarte bine suma de bani care iti permiti sa o folosesti pentru joc inainte de a intra la un cazino online. Daca alegi un cazino landbased, ia in calcul eventualitatea unei zi proaste asa ca nu iti lua cu tine decat suma de bani care iti permiti sa o pierzi. Daca alegi, in schimb, un cazino online depune si in acest caz doar suma care ti-o permiti. Facand acest lucru, in avans, vei evita sa ajungi in situatia in care, sub imperiul emotiilor, sa pierzi mai mult decat ti-ai propus. Daca te afli in fata primei depuneri la o agentie de pariuri online nu uita sa profiti si de bonusul generos oferit de majoritatea dintre ele.

Alege Ruleta Europeana

Tine cont de faptul ca Ruleta Europeana are un procent de castig in favoarea casei mai mic decat Ruleta Americana (2.63% fata de 5.26%). Acolo unde este posibil, examineaza procentul de castig oferit de ruleta unui cazino si compara-l cu alte oferte pentru a alege cazinoul cu cea mai mare rata de castig. Daca gasesti o masa de Ruleta Europeana care ofera regulile „In Prison” sau „La Partage”, opteaza pentru ele deoarece in acest fel avantajul casei scade si mai mult. Fii sigur ca intelegi toti termenii folositi la acest joc inainte de a incepe prima sesiune de joc pentru a nu ajunge intr-un punct in care sa nu intelegi ce se petrece. O astfel de situatie ar fi clar in dezavantajul tau.

Afla daca sunt limite de pariere

Alege intotdeauna o masa cu limite de pariere potrivite buzunarului tau. Stim ca mesele cu limite ridicate sunt tentante prin prisma castigurilor foarte atractive insa probabilitatea de obtinere a acestora in doar cateva runde este destul de mica. Este in avantajul tau sa joci o perioada mai mare la mese cu limite mai mici, care ti le poti permite. Inainte de a plasa primul pariu, examineaza ultimele numere la care s-a oprit ruleta, deoarece acest lucru iti va creste considerabil sansa de castig. De exemplu, daca ultimele 5,6 numere au fost Rosii, atunci este un moment bun sa pariezi pe Negru pentru ca exista o probabilitate destul de mare ca ruleta sa se opreasca la aceasta culoare. Pe tot parcursul jocului continua sa urmaresti mereu ultimele 5-10 numere alese de ruleta inainte de a plasa pariurile.

Pariaza pe rosu si negru

Chiar daca majoritatea jucatorilor isi aleg numere pe care sa parieze, concentrati-va si asupra celorlalte tipuri de pariuri: Rosu/Negru, Par/Impar, etc. Chiar daca nu ofera castiguri mari in comparatie cu suma pariata, sansele de castig sunt mult mai mari, acest lucru putand duce la un profit mai mare pe termen lung. Nu paria doar pe cel care il consideri a fi ,,numarul tau norocos’’. Alege mai multe numere pentru a-ti creste sansele de castig. Ca si in cazul altor jocuri de noroc, cum ar fi sloturi online sau poker, incearca sa urmezi urmatoarea strategie. Pariaza putin mai mult atunci cand esti pe val si scade valoarea mizelor atunci cand simti ca pierzi, in functie de bugetul de care dispuneti. Una din principalele mutari gresite este sa incepi sa pariezi mai mult atunci cand esti intr-o perioada de pierdere.

Nu juca castigurile importante inapoi la masa! Acesta este cel mai comun si rapid mod de a pierde tot, lacomia putand uneori transforma ceea ce parea a fi o zi norocoasa intr-una foarte proasta. Stabileste-ti foarte clar, inca de la inceput, limitele de castig sau pierdere la care sa te opresti si respecta-le cu strictete.

Cele mai bune agentii online unde poti juca Ruleta

Odata ce ati invatat si memorat sfaturile de mai sus, ne-am gandit sa va usuram munca de cercetare, prezentandu-va in acest scop 5 din cele mai bune agentii de pariuri online unde puteti alege sa jucati Ruleta. Discretia si faptul ca poti juca la orice ora din zi sau noapte sunt doar doua din motivele care determina din ce in ce mai multi jucatori sa migreze catre cazinourile online. La alegerea celor cinci agentii de pariuri am tinut cont de:

  • siguranta, promptitudinea si seriozitatea oferita de aceste doua case de pariuri, licentiate si in Romania
  • parerile celor care au jucat de-a lungul timpului in diverse cazinouri online sau offline
  • bonusurile de bun venit foarte generoase