Weekend plin de actiune la Unibet!


Salutari,

Am intrat in weekend si avem parte de actiune la cel mai inalt nivel : jocurile echipelor nationale pentru calficariile Euro!

Unibet, casa de pariuri online cu cele mai mari cote la pariuri si cele mai multe optiuni nu ne-a uitat si iata ca vine cu super promotii la pariuri! De aici trebuie sa alegem cele mai bune optiuni pentru a face biletul zilei la pariuri cat mai profitabil!

1. Peste 3800 de optiuni de pariere la cotele cele mai mari!

coteINCA NU AI CONT UNIBET? DESCHIDE UNUL SI IA 150 RON BONUS!

Mai exact 3984 optiuni de pariere sunt disponibile pe meciurile nationalelor in acest weekend! Fie ca sunt pariuri simple, pariuri de tip handicap european sau asiatic, performante echipe sau jucatori sau pariuri speciale cele mai mari cote la pariuri le gasiti aici!

2. Tripa cu cota marita!

triplaINCA NU AI CONT UNIBET? DESCHIDE UNUL SI IA 150 RON BONUS!

Crezi ca Anglia, Spania si Suedia vor castiga? Atunci aceasta tripla primeste o cota marita de 2.10 la Unibet!

2. Turneul WTA de la Miami

simonaINCA NU AI CONT UNIBET? DESCHIDE UNUL SI IA 150 RON BONUS!

Fetele noastre sunt prezente la WTA Miami, sperantele la rezultate bune sunt mari, atat din partea Simonei dar si de la Begu si Niculescu! Hai fetele, hai ROMANIA!

4. Mii de euro pentru jucatorii de cazino

slotsINCA NU AI CONT UNIBET? DESCHIDE UNUL SI IA 150 RON BONUS!

Weekend-ul acesta pasionatilor de sloturi fiecare rotire la jocul Tower Quest le aduce premii si rotiri gratuite! Pana la 2500 euro si 100 de runde gratuite. Cu siguranta nu trebuie sa ratezi aceasta promotie daca esti jucator de sloturi!