Salutari,

Am intrat in weekend si avem parte de actiune la cel mai inalt nivel : jocurile echipelor nationale pentru calficariile Euro!

Unibet, casa de pariuri online cu cele mai mari cote la pariuri si cele mai multe optiuni nu ne-a uitat si iata ca vine cu super promotii la pariuri! De aici trebuie sa alegem cele mai bune optiuni pentru a face biletul zilei la pariuri cat mai profitabil!

1. Peste 3800 de optiuni de pariere la cotele cele mai mari!

coteINCA NU AI CONT UNIBET? DESCHIDE UNUL SI IA 150 RON BONUS!

Mai exact 3984 optiuni de pariere sunt disponibile pe meciurile nationalelor in acest weekend! Fie ca sunt pariuri simple, pariuri de tip handicap european sau asiatic, performante echipe sau jucatori sau pariuri speciale cele mai mari cote la pariuri le gasiti aici!

2. Tripa cu cota marita!

triplaINCA NU AI CONT UNIBET? DESCHIDE UNUL SI IA 150 RON BONUS!

Crezi ca Anglia, Spania si Suedia vor castiga? Atunci aceasta tripla primeste o cota marita de 2.10 la Unibet!

2. Turneul WTA de la Miami

simonaINCA NU AI CONT UNIBET? DESCHIDE UNUL SI IA 150 RON BONUS!

Fetele noastre sunt prezente la WTA Miami, sperantele la rezultate bune sunt mari, atat din partea Simonei dar si de la Begu si Niculescu! Hai fetele, hai ROMANIA!

4. Mii de euro pentru jucatorii de cazino

slotsINCA NU AI CONT UNIBET? DESCHIDE UNUL SI IA 150 RON BONUS!

Weekend-ul acesta pasionatilor de sloturi fiecare rotire la jocul Tower Quest le aduce premii si rotiri gratuite! Pana la 2500 euro si 100 de runde gratuite. Cu siguranta nu trebuie sa ratezi aceasta promotie daca esti jucator de sloturi!

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Statistici si rezultate Australian Open 22 ianuarie Surprize pe tabloul masculin Astazi am aflat ultimii sfert-finalisti ai tabloului de simplu atat la masculin, cat si la feminin. Daca pe tabloul fetelor niciunul dintre cele 4 rezultate nu a surprins...
Program si statistici Australian Open 23 ianuarie Nadal va avea un meci dificil Maine, 23 ianuarie, se vor desfasura primele sferturi de finala pe toate tablourile, in afara probelor de simplu masculin si feminin noua captandu-ne atentia si sfertul ...
Program si statistici Australian Open 22 ianuarie Joaca Halep la cacealma? Peste cateva ore vor incepe ultimele 4 optimi de finala de pe tabloul masculin, respectiv cel feminin de simplu, unde atentia ne este atrasa de meciul Simonei Halep cu nipona...