Unibet, prima casa de pariuri care muta dupa retragerea Bet365

Ieri si astazi s-a confirmat faptul ca Bet365 nu mai poate opera legal in Romania, fapt care a declansat deja o adevarata “batalie” pentru castigarea clientilor detinuti.

Prima casa de pariuri online care muta in aceasta situatie este Unibet, despre care trebuie sa spunem ca pare la acest moment cea mai buna alternativa la oferta celei mai mari case de pariuri de pana acum.

Toti pariorii care au deschis un cont de pe linkurile noaste de-a lungul timpului au primit in contul de bonus un pariu fara risc de 100% pana la 100 RON!

oferta bonus unibet

Conditiile sunt simple, tot ce trebuie sa faceti este sa acceptati oferta sa alegeti meciul si pronosticul pe care doriti sa-l jucati, iar in cazul in care acesta este pierdut atunci miza va fi returnata 100% pana la 100 RON!

Oferta este foarte buna, mai ales ca urmeaza un weekend plin de actiune iar saptamana viitoare avem si meciuri de Champions League.

Eu inca nu am cont, dar totusi vreau sa beneficiez de aceasta oferta. Ce pot face?

Asa cum am spus mai sus, aceasta oferta este adresata clientilor care au deja un cont la Unibet deschis de pe linkurile noastre, insa TOTI jucatorii care vor deschide pana vineri un cont vor beneficia de aceeasi oferta!

Pentru clientii noi oferta suna si mai bine, ai primul pariu fara risc de pana la 150 RON si aditional inca unul de 100 RON.

ATENTIE : Daca nu ai cont si doresti sa beneficiezi de aceasta super oferta, trebuie sa deschizi contul folosind unul dintre bannerele(reclamele) prezente pe siteul nostru, sau accesand acest link.

Oferta este valabila doar o saptamana incepand de astazi si pana miercuri 21 Octombrie 2015

Ia Bonusul la UNIBET acum!

Va dorim mult noroc si castiguri cat mai mari la Unibet!

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Top agentii si case de pariuri autorizate 2018 Top agentii si case de pariuri autorizate 2018 Anul trecut a fost unul linistit pe piata jocurilor de noroc din Romania, cele mai multe agentii aveau deja licenta permanenta dar lor li s-au mai alatu...
Miza rambursata daca se inscrie dupa minutul 88 Miza rambursata daca se inscrie dupa minutul 88 O promotie menita a ne capta atentia vine de la casa de pariuri 888sport, promotie ce ofera o rambursare de pana la 100 lei. Rambursarea este valabi...
Program grupa H Champions League 2016 Program grupa H Champions League 2016   Ultima grupa a Champions League ar trebui sa aiba doua favorite clare la calificarea in primavara europeana. Este vorba despre Juventus si Sevilla, celelalte...