UniBet – Bonus dublu daca ne calificam la Cupa Mondiala

BONUS-DUBLU-LONG

Marti seara de la ora 21:00 pe National Arena tricolorii isi vor juca ultima sansa pentru a ajunge in Brazilia pentru Campionatul Mondial in fata echipei conduse de Fernando Santos, Grecia.

UniBet ofera 40 de euro daca Romania va reusi sa ajunga la Cupa Mondiala, iar in caz ca nu ne vom califica veti primi doar 20 de euro. *Premiul va fi sub forma de bonus ce trebuie rulat de 3 ori.

BONUS-DUBLU-CALIFICARE
Pentru a primi acest bonus trebuie sa faceti un depozit de minim 20 euro/usd la UniBet (daca nu aveti un cont click AICI pentru a va deschide unul nou) – ATENTIE – Vor participa la concurs doar persoanele care au deschis un cont folosind link-urile noastre.

Dupa ce v-ati deschis contul si ati facut un depozit de minim 20 euro/usd trimiteti un mail la ponturibune.romania@yahoo.com cu titlul “UniBet – Bonus Dublu” care sa contina nickname-ul folosit la inregistare pe UniBet.

money-back

UniBet are o oferta unica pe piata pariurilor online. La primul pariu plasat pe un meci , daca este pierzator, primitii banii inapoi pana la 150 RON!

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Top agentii si case de pariuri autorizate 2017 Top agentii si case de pariuri autorizate 2017 Anul 2016 a fost decisiv pentru casele de pariuri online care au dorit sa-si continue activitatea in Romania, fiind obligate sa obtina licenta permanenta...
Miza rambursata daca se inscrie dupa minutul 88 Miza rambursata daca se inscrie dupa minutul 88O promotie menita a ne capta atentia vine de la casa de pariuri 888sport, promotie ce ofera o rambursare de pana la 100 lei. Rambursarea este valabi...
Program grupa H Champions League 2016 Program grupa H Champions League 2016   Ultima grupa a Champions League ar trebui sa aiba doua favorite clare la calificarea in primavara europeana. Este vorba despre Juventus si Sevilla, celelalte...