Top cote pariuri : Cele mai mari cote la pariuri Europa League


Top cote pariuri : Cele mai mari cote la pariuri Europa League

Europa League revine in prim plan in aceasta seara cu meciurile retur din aceasta faza a competitiei. Mai sunt 32 de echipe si avem deci 16 meciuri unul mai interesant decat altul.

Intrebarea pe care si-o pune fiecare parior este unde ar trebui sa imi plasez ponturile si pronosticurile pentru biletul zilei la pariuri?

Avem acelasi campion al optiunilor si al celor mai mari cote la pariuri online : UNIBET!

Cu peste 2300 de optiuni de pariere pe aceasta runda, UNIBET are de departe cea mai buna oferta la pariurile pentru Europa League.

Dupa rezultatele din tur, o buna optiune de pariere este „Cine se califica mai departe” :

O declaratie importanta in acest sens este cea a lui Alex Witsel : „Vorbim de PSV! Putem sa reusim calificarea”, a postat acesta pe twitter imediat dupa tragerea la sorti, iar rezultatul din prima runda se pare ca i-a pus in postura de favoriti pentru a accede in ultimele 16 echipe. Ramane de vazut daca oldandezii pot rasturna acel 0-1 din tur!

Dupa cum vedeti acem cateva favorite clare la calificarea in urmatoarea faza a competitiei, dar si altele care se vor decide in meciurile de asta seara.

Un alt capitol de pariuri, unde de asemenea gasim cele mai mari cote la pariuri , este castigatorul meciului, clasicul 1 x 2 :

Mai mult ca sigur ca o distributie a pariurilor plasate la Unibet pe aceste cote va fi utila pentru cei care inca nu s-au hotarat ce ponturi si pariuri sa includa pe biletul zilei la pariuri:

Vedem ca s-a pariat in proportie covarsitoare pe favoritii : Napoli, Brugge si Everton cu peste 97% din pariuri plasate!

Pentru pariorii mai experimentati, Unibet ofera cele mai mari cote la pariurile de tip handicap asiatic:

 

Multa bafta la biletele jucate astazi la pariuri si toate ponturile si pronosticurile zilei de pe site sa fie VERZI si sa aduca multe castiguri pe biletele voastre jucate astazi la pariuri!