Promotii si bonusuri. Cote mari si oferte speciale la pariuri


Promotii si bonusuri. Cote mari si oferte speciale la pariuri

Dupa o saptamana plina de fotbal, urmeaza un weekend la fel de spectaculos!

Avem meciuri tari in toate campionatele si super regalul fotbalistic „El Clasico”.

Evident toate casele de pariuri se bat in oferte, pentru a atrage clientii. Noi, clientii, trebuie sa speculam la maxim aceste oferte, promotii sau cote marite la pariuri pentru a ne creste sasele sa castigam la pariuri!

Unibet, cel mai mare operator de pariuri din ROMANIA, vine in acest weekend cu cateva oferte care adauga un plus de valoare fiecarui pariu pe care il plasati la ei. Trebuie doar putina atentie si disciplina si puteti castiga bani frumosi.

Sa vedem despre ce este vorba:

1. Cota marita la o tripla de mare interes in Premier League.

Promotii si bonusuri. Cote mari si oferte speciale la pariuri

 

Daca credeti ca City, Arsenal si Tottenham vor castiga in aceasta runda atunci castigati cel putin 0.50 la cota finala pariind la Unibet! In plus daca inca nu ai luat pariul fara risc de 50 Ron oferit de Ponturi Bune, atunci poti conecta aceasta oferta in pariul fara risc si ai doar de CASTIGAT. Click aici sa iei pariul FARA RISC de 50 RON!

 

2. Meci, Mare Meci : El Clasico Real – Barcelona!

Promotii si bonusuri. Cote mari si oferte speciale la pariuri

 

In ultimele 7 intalniri in cel mai interesant meci de pe planeta au fost 5 penalty-uri. Deci statistica ne spune ca avem sanse mari sa fie unul si in acest meci.

Se vor rambursa toate pariurile de tip : scor corect, pauza/final, primul/ultimul marcator in limita a 50 euro daca se va acorda o lovitura de la 11 metri!

Tot cu ocazia acestui super-meci, unibet ofera un turneu de poker special cu 1000 euro premii in PARIURI FARA RISC, trebuie sa aveti parola pentru a putea sa va inscrieti. CLICK AICI SA AFLI PAROLA!

Toate aceste promotii si oferte speciale la pariuri au un plus mare de valoare si nu TREBUIE sa le RATATI!

Inca nu ai cont la UNIBET? Click aici sa deschizi unul GRATUIT si ia bonusul de 150 RON sa pariezi pe meciurile preferate!