Salutari,

De ceva vreme tot mai multa lumea intreaba ce case de pariuri online disponibile in acest moment au disponibila optiunea CASH IN dupa ce Bet365 nu mai este deschis pentru Romania.

 

Ponturi Pariuri : Optiunea Cash IN

WHNEW

Pe scurt, ce inseamna CASH IN ? – Ei bine atunci cand evenimentele pe care ai pariat tu se desfasoara in favoarea ta, ai optiunea sa inchizi pariul inainte de terminarea evenimentelor – pentru o suma mai mica dar pentru un castig sigur fara a mai pierde pe eventuale rasturnari de scor, asa cum se intampla la unele surprize.

William Hill este una dintre cele mai mari case de pariuri online din Europa, si leader incontestabil in Marea Britanie, alaturi de multitudinea si diversitatea evenimentelor disponibile spre pariere gasim si printre cele mai bune de pe piata!

O functionalitate apreciata de toti pariorii din Romania este CASH IN – despre care am vorbit mai sus.

Asadar daca doresti sa beneficiezi de CASH IN atunci William Hill este cea mai buna optiune pentru tine in acest moment in Romania!

Deschide acum un cont WILLIAM HILL folosind CODUL DE BONUS : PONTURI si daca depui 20 Euro sau mai mult primesti GRATUIT inca 20 EURO!

P.S. Foarte important pentru cei care doresc sa beneficieze de aceasta oferta este sa depuna prin aplicatia de poker (adica faceti contul, descarcati aplicatia poker, depuneti acolo asteptati primirea bonusului – dureaza cateva ore)  apoi mutati banii in contul de pariuri!

Daca intampinati dificultati pana cand vom face un articol special cu printscreen-uri pas cu pas cum trebuie procedat, adaugati in lista de yahoo messenger : fulgusin_marcel@yahoo.com pentru asistenta!

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Cat, cum si unde platim impozitul la ANAF pentru pariuri in 2017 Cat, cum si unde platim impozitul la ANAF pentru pariuri in 2017 Ne apropiem cu pasi repezi de termenul limita, 25 mai, pentru declararea veniturilor din alte surse decat cele pe care se retine deja ...
Contra la pariuri online pentru biletul de weekend Contra la pariuri online pentru biletul de weekend "Biletul de weekend" propus de Hood a ajuns la ultimul eveniment, este vorba despre derby-ul din Italia, Napoli - Juventus de la 21:45, unde avem pa...
Obtinem profit SIGUR astazi la FCSB – Dinamo Obtinem profit SIGUR astazi la FCSB - Dinamo Dupa cum v-am promis, luna aceasta va vom invata pas cu pas cum sa obtineti profit frumos de pe urma promotiilor, fie ele de bun venit sau pentru toti juc...