Ponturi pariuri : Cote pronosticuri Steaua - Rapid


Ponturi pariuri : Cote pronosticuri Steaua – Rapid

Salutari,

Incepand cu ora 20:30 are loc  primul derby al Ligi 1 din retur : Steaua primeste vizita celor de la Rapid! Desi Rapidul nu mai este ce a fost in anii trecuti, incarcatura evenimentului ramane – stim cu totii suporterii frumosi ai giulestenilor care indiferent de locul pe care il ocupa echipa lor in clasament sunt alaturi trup si suflet de echipa lor!

Nici Steaua nu a avut o pauza prea linistitia: piese importante din angrenajul echipei au plecat, scandalul numelui, al siglei si palmaresului au tinut prima pagina a presei de specialitate zile la rand.

Toate acestea vor fi lasate deoparte incepand cu ora 20:30 si speram si credem ca vom avea parte de un spectacol fotbalistic de prima clasa pe teren! Acest spectacol fotbalistic pe teren lipseste cu desavarsire din Liga 1, o liga din ce in ce mai saracita si macinata de tot felul de scandaluri, insolvente si alte probleme care „omoara” fotbalul romanesc pe zi ce trece!

UNIBET ROMANIA anunta cele mai mari si mai interesante cote la meciul Steaua – Rapid :

La prima vedere pare un meci total dezechilibrat, cota la pariuri pentru victoria stelistilor fiind de doar 1.21, un egal este cotat cu 5.50, iar o victorie – inextremis in opinia bookmakerilor – are cota cea mai mare la pariuri : 11.00!

Am urmarit cu foarte mare interes declaratiile din ultimele zile din ambele tabere si cred ca nu va fi deloc un meci faci pentru stelisti!

Alte cote la pariuri oferite de Unibet :

 

Dupa cum vedeti si la acest tip de pariuri, tot echipa gazda este cotata ca fiind mare favorita, insa nu este exclus intr-un astfel de meci sa vedem surprize de genul „Rapid va marca in ambele reprize” eveniment cotat la pariuri cu 15!

Cine transmite live Steaua – Rapid?

 20:30 TV Look 1  Live Steaua – Rapid

20:30   TV Digi1   Live Steaua – Rapid

20:30 Live pe net : Steaua – Rapid – click aici pentru a viziona meciul live pe net

Va dorim mult noroc la biletele jucate la pariuri pe acest meci si spor la bani!