Ponturi Pariuri : Cele mai multe optiuni si cote mari!


Ponturi Pariuri : Cele mai multe optiuni si cote mari!

Urmeaza inca o runda de Champions League cu doua meciuri care se anunta a fi cel putin la fel de spectaculoase ca aseara! Si daca tot vorbim de meciurile de ieri, ratarea lui Messi ne-a „privat” de un castig frumusel pe cota de 6 recomandata : Aguero si Messi sa inscrie. Insa asta este frumusetea pariurilor – emotie pana in ultima secunda. Totusi cota cu valoare a iesit foarte repede scutindu-ne de emotii: Juventus si Dortmund marcheaza @ 1.93!

UNIBET ROMANIA este fara doar si poate campionul optiunilor de pariere si ofera cele mai mari cote la pariurile din Champions League din seara asta: avem peste 240 de optiuni la fiecare dintre cele 2 meciuri!

Eu sunt fanul pariurilor speciale, si as dori sa va prezint cateva care mi-au starnit interesul:

Cote pariuri speciale : Va juca tot meciul?

 

Cote pariuri speciale : Va marca, va fi avertizat si echipa sa va castiga

 

Pariuri speciale : Va marca si va fi avertizat

Deocamdata nu am hotarat pe care dintre aceste pariuri voi paria ceva bani, doresc sa pun 20 de euro si va propun urmatoarul experiment:

Studiati-le bine pe toate cele prezentate, lasati un comentariu cu alegerea voastra iar cea mai „votata” alegere cu likeuri va fi alegerea mea. Daca sunt suficienti oameni care sa se implice atunci in cazul in care vom castiga, profitul il voi oferi cititorilor sub forma de premiu la un concurs! Ce spuneti va bagati?!