Ponturi Europa League. Cele mai mari cote pentru biletul zilei

Ponturi Europa League. Cele mai mari cote pentru biletul zilei

Ponturi Europa League. Cele mai mari cote pentru biletul zilei

Am aflat aseara cine va merge mai departe in Champions League iar in aceasta seara urmeaza sa vedem care dintre echipe vor accede in faza urmatoare Europa League. In articolul care urmeaza va prezentam cateva ponturi pentru Europa League precum si cele mai mari cote disponibile pentru a maximiza castigul de pe biletul zilei in Europa League!

„William Hill –  Home of Betting” este cea mai mare casa de pariuri din Europa si ne aduce astazi urmatoarele cote speciale.

Doar la WILLIAM HILL ai optiunea „CASH IN” care iti permite sa inchizi pariurile inainte de finalul meciurilor! Deschide acum un cont GRATUIT

WHNEW

Dinamo Kiev – Everton , ora 20:00 – transmis live de meciuri-online.ro

Intr-o forma de zile mari „caramelele” sunt neinvinsi in deplasare in acest sezon de Europa League. Lukaku a reusit un hatt-trick de senzatie in ultima deplasare de la Young Boys iar o repetare a performantei in seara asta mai mult ca sigur ca le va asigura calificarea in turul urmator:

wh1Sunt disponibile pentru pariere foarte multe optiuni, insa va prezentam cotele pentru castigatorul meciului si ambele echipe sa inscrie. De asemenea cine crede ca Lukaku poate reedita performanta de la Young Boys poate incerca cota de 15 – 2 sau mai multe goluri!

Dinamo Moscova – Napoli , ora 19:00 – transmis live de meciuri-online.ro

Napoletanii par sa fie in control dupa 3-1 in meciul tur, insa „mingea e rotunda” – spune o vorba. Au castigat doar 1 meci din ultimele 5 in campionat iar Moscovitii nu au mai pierdut acasa in nici o competitie din Octombrie. De remarcat este faptul ca in ultimele meciuri Napoli a primit de fiecare data gol.

wh2Dintre cele mai atractive cote puteti alege : sa conduca la pauza si sa nu castige – 9.50

Roma – Fiorentina, ora 20:00 – transmis live de meciuri-online.ro

De departe cel mai echilibrat meci al serii. Ambele echipe nu au pierdut decat 2 meciuri in 2015, remizand in prima mansa la 1. Echipa mai in forma pare Fiorentina, vin dupa o victorie asupra Romei in campionat cu 2-0 chiar pe Stadio Olimpico! In meciurile in care Roma joaca acasa se marcheaza destul de mult, 12 in ultimele 4 meciuri disputate.

wh3Dupa cum vedeti, Fiorentina are 2.75 cota la pariuri pentru o calificare in fazele superioare.

Sevilla – Villarreal , ora 20:00 – transmis live de meciuri-online.ro

Daca mai sus prezentam un duel italian, iata ca vine si randul spaniolilor sa etaleze unele dintre cele mai in forma formatii din campionat. Sevilia merge „ceas” in deplasare are nu mai putin de 16 goluri in ultimele 4 deplasari. In 5 din 6 intalniri directe ambele echipe au marcat, deci statistic vorbind un pariu pe goluri ar avea mari sanse de reusita

wh4

Cu doua echipe care practica un joc deschis de asemenea putem aborda si optiunile de pariere pentru primele 15 minute ale jocuri. Iar daca credeti ca vom avea parte de un festival al golurilor va puteti indrepta atentia aspura castigatorului meciului si 4 sau mai multe goluri.

Acestea sunt doar cele mai interesante meciuri, insa runda are programate 8 partide la care WILLIAM HILL ofera cele mai mari cote la pariuri si cele mai multe optiuni de pariere!

Inaintea acestei runde, cei care doresc sa faca pariuri pe termen mai lung avem optiunea de pariere si pe castigatorul trofeului:

wh5Favoriti inca sunt cei de la Wolfsburg, insa toti stim ca Europa League este o competitie a surprizelor, si oricand o echipa cotata foarte slab poate castiga tofeul.

Acestea fiind spuse va dorim o zi cat mai buna, inspiratie multa in alegerea ponturilor si pronosticurilor pentru alegerea celor mai bune variante castigatoare pentru biletul zilei la pariuri!

SPOR LA BANI!