Pe ce pariuri speciale mizam cu bonusul de 50 ron de la Sportingbet


Pe ce pariuri speciale mizam cu bonusul de 50 ron de la Sportingbet

Astazi aflam ultimele 2 echipe calificate in sferturile UEFA Champions League, Barcelona e aproape calificata dupa victoria de pe Etihad Stadium scor 2-1 in fata lui  Man City, in celalalt meci al serii dintre Dortmund si Juventus nimic nu este hotarat dupa mansa tur incheiata 2-1 pentru italieni, „galben-negrii” au un parcurs inconstant sezonul asta si pot produce surpriza.

Pe ce pariuri speciale mizam cu bonusul de 50 ron de la Sportingbet

Inca de ieri Sportingbet, in colaborare cu site-ul nostru, iti ofera un pariu gratuit de 50 ron pentru meciurile din Liga Campionilor, daca inca nu ai profitat de acest bonus o poti face chiar acum mizand pe unul din zecile de optiuni oferite de Sportingbet:

Cornere si cartonase

Vom avea multe cornere la Barcelona vs City? Tinand cont de faptul ca englezii au nevoie de victorie pentru a se califica vor incerca un joc ultraofensiv  inca din startul jocul, sansele pentru a vede in acest duel peste 11 cornere fiind destul de bune. Sportingbet ofera o cota de 2.85 la peste 11 cornere in meci.

Putem miza si pe cartonase daca credem ca va fi un joc dur precum cel de la Manchester cand am avut parte de 7 cartonase galbene si o eliminare. La un scenariu asemanator cu cel din tur, adica peste 60 de puncte de penalizare primim o cota de 2.45.

ccpp

 Cine se califica mai departe?

Bookmakerii dau sanse foarte mici cetatenilor pentru a obtine calificarea pe Camp Nou mai ales dupa infrangerea din ultima etapa cu Burnley in Premier League. La celalalt meci „alb-negrii” sunt favoriti sa mearga mai departe intr-o cota de 1.50.

dosa5555542